reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2022

Kurcze, a tak trzymałam kciuki żeby Ci się udało.😥 Ja bety jeszcze nie robiłam, ale dzisiaj dostałam okres więc zrobię tylko dla formalności, ale niestety też 1 podejście i nie udane.
Wobec tego mam do was dziewczyny pytanie, bo ostatnie UIU miałam na cylku naturalnym - teraz chce mieć na stymulowanym. W jakim dniu cylku rozpoczynamy symulacje hormonalna do ivf i do iui?
Wizytę u lekarza mam dopiero w poniedziałek i nie wiem czy to nie za późno.
W mojej klinice do 5dnia cyklu trzeba przyjść na wizytę. I mi zawsze 5-6dnia wprowadzali stymulację

reklama
Mam wynik 14 dni po ovitrelle I 13 po iui 0.78 więc nic z tego :) dziękuję za piękne słowa wsparcia jutro dzwonie do Pani Doktor I umawiam się na kwalifikacje ivf 😊 tak wyglądał mój test 10 dni po ovitrelle u góry i 11 dni po na dole , uwazajcie ja się przejechalam,trzymam dziewczynki za Was kciuki buziaczki , myślę że nie ma sensu powtarzać bety :)
Również trzymałam za Ciebie mocno kciuki.✊ Przede mną pierwsza iui. Przepisali mi proszki które muszę brać od 2 do 6 dc oraz w 8 dc zalecili by zrobić badanie na drożności jajowodów.

pierwsza iui byla stymulowana od 6 dnia cylku i stosowalam tylko lametta teraz przy drugiej iui stymulacje mam od 5 dnia cylku i oprocz lametta dostałam fostimon

reklama
Kochana przycisnij ich, ja jak poszłam ze skarga i byłam zła ale nie niemiła, profesjonalnie podeszłam do tematu i powiedziałam co mnie boli, to od razu mi powiedzieli ze lekarze mnie przyjmą poza kolejnością:) walcz !!!! Ja teraz się obawiam bo okres ma być w piątek a mialam się zgłosić 1 3 dnia cyklu ... w piątek mnie nie ma.... Mam nadzieję że okres przyjdzie w sobotę lub niedzielę!!!!
Dzisiaj lekarz skontaktował się ze mną i dzisiaj mam wizytę o 16🙂 prawdopodobnie zaczniemy 2 podejście do UIU i to będzie ostatnie podejście.

Do góry