reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2022

reklama
Dziewczyny jestem po badaniach i konsultacji jutro mam iui , mam 2 duże pęcherzyki jeden 23 mm I on już szykuje się do pęknięcia, drugi 21 mm I trzeci 17 mm 🤣🤣🤣 zaczyna się u mnie pik lh więc miejmy nadzieję że wstrzelimy się w dobry moment, doktor nie chce żebym brała na pękniecie, trochę się martwię bo mam iui na 18 czy juz nie będzie po owulacji...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jestem po badaniach i konsultacji jutro mam iui , mam 2 duże pęcherzyki jeden 23 mm I on już szykuje się do pęknięcia, drugi 21 mm I trzeci 17 mm 🤣🤣🤣 zaczyna się u mnie pik lh więc miejmy nadzieję że wstrzelimy się w dobry moment, doktor nie chce żebym brała na pękniecie, trochę się martwię bo mam iui na 18 czy juz nie będzie po owulacji...
No to trzymamy kciuki! Ja mam inseminacje zawsze po co najmniej 36h od zastrzyku. Nie żeby się udały, ale to chyba nie przez to, że lekarze się mylą co do czasu ;-)

Ja nie wiem czy ta iui jutro ma sens ...przed chwilą czułam 2 3 min bole podbrzusza tak jak na owulacje zawsze, duzo śluzu z domieszką różu, poproszę o usg przed zabiegiem chyba czy to ma w ogóle jakikolwiek sens , coś czuję że pękło przed chwilą i mialam pik lh dzisiaj a może się zaczął juz w nocy ? Nie wiem

Tak miałam zastrzyk ovitrelle
Ojaaaa to pięknie!!!!!! Przypomnij mi lub powiedz brałaś coś na pękniecie pecherzyka? Ja poproszę o duphaston teraz bo progesteron niby mam dobry , ale zwróciło moja uwagę bardzo duże skrzepliny podczas miesiączki, co może sugerować niski progesteron, przeczytałam to w książce z jednym doktorem , ja jutro idę na kontrolę, ostatnia przed iui 😁😇😇😇😇

Ja nie wiem czy ta iui jutro ma sens ...przed chwilą czułam 2 3 min bole podbrzusza tak jak na owulacje zawsze, duzo śluzu z domieszką różu, poproszę o usg przed zabiegiem chyba czy to ma w ogóle jakikolwiek sens , coś czuję że pękło przed chwilą i mialam pik lh dzisiaj a może się zaczął juz w nocy ?
I jak samopoczucie dzisiaj? Nadal myślisz o usg przed inseminacją?

Ja nie wiem czy ta iui jutro ma sens ...przed chwilą czułam 2 3 min bole podbrzusza tak jak na owulacje zawsze, duzo śluzu z domieszką różu, poproszę o usg przed zabiegiem chyba czy to ma w ogóle jakikolwiek sens , coś czuję że pękło przed chwilą i mialam pik lh dzisiaj a może się zaczął juz w nocy ? Nie wiem
Ja miałam usg przed zabiegiem, to był warunek do przystąpienia lekarz powiedział że musi być pewien że jest ok. A byłam 24h po zastrzyku na pęknięcie 🤷‍♀️

reklama
Ja miałam usg przed zabiegiem, to był warunek do przystąpienia lekarz powiedział że musi być pewien że jest ok. A byłam 24h po zastrzyku na pęknięcie 🤷‍♀️
U mnie nigdy nie ma usg w tym momencie. Przychodzę do gabinetu z całym ekwipunkiem i materiałem mojego męża od razu, więc zabieg przeprowadza się bez względu na wszystko.

Do góry