reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2022

reklama
Podziwiam Cię 🥰😘😚 mnie mąż kłuł ovitrellem raz na pękniecie na cyklu naturalnym, ale to z pół roku temu i teraz pewnie też on, nie dam rady sama 😅🤣
Dzięki ;-) Nasz problem polegał na tym, że okazało się, że w dniu mojego pierwszego zastrzyku mąż wyjeżdża... Robiliśmy zastrzyk razem, przez Messengera ! 🤣😂

Hej wszystkim! Jestem 12 dni po inseminacji, testuję od 11.dnia po Ovitrelle... Wszystkie testy białe jak śnieg... No trudno, drugą inseminację spisujemy na straty. W następnym cyklu robię sobie przerwę, bo czekają mnie jeszcze inne kwestie zdrowotne, które odkładam od dawna przez kwestie poczęciowe ;-)
W poniedziałek za to mamy spotkanie w sprawie in vitro w klinice niepłodności. Mam przynajmniej poczucie, że nie tracimy czasu.

Hej wszystkim! Jestem 12 dni po inseminacji, testuję od 11.dnia po Ovitrelle... Wszystkie testy białe jak śnieg... No trudno, drugą inseminację spisujemy na straty. W następnym cyklu robię sobie przerwę, bo czekają mnie jeszcze inne kwestie zdrowotne, które odkładam od dawna przez kwestie poczęciowe ;-)
W poniedziałek za to mamy spotkanie w sprawie in vitro w klinice niepłodności. Mam przynajmniej poczucie, że nie tracimy czasu.
A czemu nie chcecie spróbować trzeciej ? I jaki jest powód in vitro w Waszym przypadku ? Ściskam mocno 😘😘 ps wiesz że dziewczynom nawet po terminie spodziewanej miesiączki wychodziły negatywne idź na betę😇

A czemu nie chcecie spróbować trzeciej ? I jaki jest powód in vitro w Waszym przypadku ? Ściskam mocno 😘😘 ps wiesz że dziewczynom nawet po terminie spodziewanej miesiączki wychodziły negatywne idź na betę😇
Dzięki! :-*
Będziemy próbować, ale pewnie dopiero w następnym cyklu. Może nawet i czwartej, bo na in vitro będziemy czekać 3-4 miesiące.
Powód? Niepłodność idiopatyczna, a do tego mój wiek - nie ma co tracić czasu.
Z betą tu trochę trudniej, najpierw trzeba iść do lekarza po skierowanie, i tak za każdym razem... A i on, i laboratorium niechętnie chcą wykonać badanie przed przepisowym czasem (3 dni po opóźnionej @).

reklama
Dzięki! :-*
Będziemy próbować, ale pewnie dopiero w następnym cyklu. Może nawet i czwartej, bo na in vitro będziemy czekać 3-4 miesiące.
Powód? Niepłodność idiopatyczna, a do tego mój wiek - nie ma co tracić czasu.
Z betą tu trochę trudniej, najpierw trzeba iść do lekarza po skierowanie, i tak za każdym razem... A i on, i laboratorium niechętnie chcą wykonać badanie przed przepisowym czasem (3 dni po opóźnionej @).
A nie możesz zrobić po prostu prywatnie, bez skierowania?

Do góry