Jakostobedzie
Zaciekawiona BB
Ja dostałam cała kartkę a4 z lista badań do zrobienia m.in te co wymieniłaśBadanie grupy krwi, HIV, HDR HBsAg, toksoplazmoza cytologia i stopień czystości pochwy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dostałam cała kartkę a4 z lista badań do zrobienia m.in te co wymieniłaśBadanie grupy krwi, HIV, HDR HBsAg, toksoplazmoza cytologia i stopień czystości pochwy
Tak, ja po Aromku miałam mdłości i zawroty głowy, teraz biorę Duphaston i też delikatne mam. W ulotce są wypisane jako możliwe skutki uboczne.Cześć wszystkim!
Bardzo proszę o kciuki w najbliższy piątek... pomiędzy jedną pracą a drugą wpadnę na kolejną inseminację ;-) - niemal dosłownie, bo ginekolog jest przy tej samej ulicy.
Na razie widać 2 całkiem zacne pęcherzyki jak na ten moment...
Jedno, co mnie niepokoi, to moje zawroty głowy. Gin twierdzi, że nie mają nic wspólnego ze stymulacją. A zaczęły się dokładnie od momentu, gdy po poprzedniej zaczęłam brać progesteron... Czy Wy jakoś reagowałyście na leki?
Jak wyniki wskażą jakąś infekcje to najpierw trzeba ją wyleczyć.Trzymam kciuki
Ja jestem po wizycie w klinice lekarza powiedział że wyniki są lepsze niż ostatnio mimo że morfologia wyniosła 0% i żeby nie zwracać na to szczególnej uwagi
Za to cos mojej jajeczka rośnie zbyt wolno e tym cyklu
Dostałam listę badań przed inseminacji, jeżeli który wyniki wyjdzie zły to nie dopuszczą nas do inseminacji?
Proszę o odpowiedź chyba wszystkim zlecają te badania z krwi
Dzięki ;*Głowa do góry lepiej zająć czymś głowę i nie myśleć pesymistycznie. Mnie też pobolewa brzuch czasami ale nie zwracam na to uwagi i jakoś do soboty dociągne może ból brzucha świadczy i czymś optymistycznym a nie złym także głowa do góry i pozostaję czekanie. Choć ja też już doczekać się nie mogę
Trzymam kciukiJa jutro mam druga inseminacje - życzę wszystkim i sobie powodzenia
moge wiedziec jak byl u nas powod braku naturalnej ciazy ?My z mężem jednak zdecydowaliśmy się na in vitro w kolejnym cyklu.
Mąż ma jedno jądro całkiem nieaktywne, wyniki nasienia również nie są za dobre.moge wiedziec jak byl u nas powod braku naturalnej ciazy ?
podchodziliscie do inseminacji, jezeli tak to ile razy ?