reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2022

Robione w tym samym laboratorium na tym samym sprzęcie? Bo < oznacza, że wartość była poniżej poziomu oznaczanego jako minimalny dla danej maszyny w laboratorium. Więc dla < 0.1 i < 2.3 nie ma żadnego spadku ani różnicy. Podejrzewam tylko, że badanie robione na różnym sprzęcie.
Później miałam < 0,1

reklama
Wrogi śluz ,teraz miałam przerwę rok czasu i znowu wracam ,właśnie niewiem ,w sobotę mamy wizyte i zobaczymy co powie lekarz, ale mam taki mentlik w głowie czy ta iui ma wogole jakis sens ,a na jakiej wielkości pecherzykow mialyscie robione iui?

Wrogi śluz ,teraz miałam przerwę rok czasu i znowu wracam ,właśnie niewiem ,w sobotę mamy wizyte i zobaczymy co powie lekarz, ale mam taki mentlik w głowie czy ta iui ma wogole jakis sens ,a na jakiej wielkości pecherzykow mialyscie robione iui?
Niby się już odchodzi od koncepcji wrogiego śluzu - już tego nawet nie badają. Ale po sześciu latach to już pewnie lekarze będą zachęcać in vitro, chyba że jesteście przeciwni.

Cześć! Też jestem tu od niedawna :-)
W piątek mam drugą IUI.
Nie chcesz podchodzić jeszcze raz? A co z in vitro?
Wrogi śluz ,teraz miałam przerwę rok czasu i znowu wracam ,właśnie niewiem ,w sobotę mamy wizyte i zobaczymy co powie lekarz, ale mam taki mentlik w głowie czy ta iui ma wogole jakis sens

Cześć! Też jestem tu od niedawna :-)
W piątek mam drugą IUI.
Nie chcesz podchodzić jeszcze raz? A co z in vitro?
Myślałam o in vitro ,bo lata tez uciekają i zamiast wywalać kasę na iui to chyba lepiej dołożyć do in vitro ,wszystkie badania u mnie ok u męża tez tylko ten nieszczęsny śluz

Niby się już odchodzi od koncepcji wrogiego śluzu - już tego nawet nie badają. Ale po sześciu latach to już pewnie lekarze będą zachęcać in vitro, chyba że jesteście przeciwni.
Mi robili to badanie na wrogosc sluzu ponad rok temu i wyszło 0 ruchu dalej nie pamiętam, ja nie jestem przeciwna ,moj mąż tez nie

reklama
A wszędzie gdzie nie czytałam to iui robią na 18 mm ,więc moje to chyba nie miały szans się udac

Do góry