marzycielko
Fanka BB :)
trzymam kciuki <3Mam nadzieje ze to była moja ostatnia wizyta jeszcze 4 dni i testowanie.
bedziesz testowac testem czy beta ?
u mnie beta w sobote a moze skusze sie na test w piatek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymam kciuki <3Mam nadzieje ze to była moja ostatnia wizyta jeszcze 4 dni i testowanie.
trzymam kciuki <3Dziewczyny trzymam za Was kciuki bardzo mocno !!! Poproszę więcej 2 kreseczekk! Dałyście mi nadzieję @Renjja jestem dumna że Ci się udało i jestem dumna z wszystkich dziewczyn, które walczą, Podjęliśmy decyzję, że robię 3 iui, jutro mam wizytę u doktor, na pewno nie będę chciała poprzedniego lekarza, uważam że to on przyczynił się do klęski naszych niepowodzeń, czuje w głębi serca dopiero wczoraj ustały plamienia 8 dni nigdy tak długo! Trzymajcie za Nas kciuki , walczę dalej ! Na pewno będę miała na cyklu naturalnym bo nie mogłam się dostać do moich lekarzy, 10 dzień cyklu jutro , poproszę o ovitrelle i duphaston , zobaczymy co powie doktor ! Do trzech razy sztuka
Zapewne to i to najpierw test rano a później polecę na betętrzymam kciuki <3
bedziesz testowac testem czy beta ?
u mnie beta w sobote a moze skusze sie na test w piatek
W składzie chyba nie... oba to hcg... :-)trzymam kciuki <3
widze ze wszystkie dziewczyny dostaja ovitrelle a mi przepisal pregnyl ciekawe czy jest jakaś różnica
Trzymam mocno kciuki będzie dobrzeDziewczyny trzymam za Was kciuki bardzo mocno !!! Poproszę więcej 2 kreseczekk! Dałyście mi nadzieję @Renjja jestem dumna że Ci się udało i jestem dumna z wszystkich dziewczyn, które walczą, Podjęliśmy decyzję, że robię 3 iui, jutro mam wizytę u doktor, na pewno nie będę chciała poprzedniego lekarza, uważam że to on przyczynił się do klęski naszych niepowodzeń, czuje w głębi serca dopiero wczoraj ustały plamienia 8 dni nigdy tak długo! Trzymajcie za Nas kciuki , walczę dalej ! Na pewno będę miała na cyklu naturalnym bo nie mogłam się dostać do moich lekarzy, 10 dzień cyklu jutro , poproszę o ovitrelle i duphaston , zobaczymy co powie doktor ! Do trzech razy sztuka
Czy po duphastonie opóźnił ci sie okres??Dr. Pietrzycki
Ja 2 inseminacje miałam stymulowane najpierw od 3 dnia cyklu przeć 5 dni CLo, później w okolicy owulacji wizyta, inseminacja i duphaston. Przy ostatniej inseminacja miała dwa piękne pecherzyki które się niezapłodniły bo dziś dostałam okres
hej trzymam kciuki <3Cześć wszystkim
Miałam pierwszą inseminacja na pękniętym pęcherzyku 28.03. Jest 8 dzień po i cycuchy bolą jak na okres chyba nic z tego. W poniedziałek testuje betę ...