Blue1996
Fanka BB :)
To zależy co wyjdzie z badań genetycznych męża, ale rozważamy to. A Wy korzystacie z nasienia dawcy?jakbyście podchodzili do in vitro to tez z nasieniem dawcy ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zależy co wyjdzie z badań genetycznych męża, ale rozważamy to. A Wy korzystacie z nasienia dawcy?jakbyście podchodzili do in vitro to tez z nasieniem dawcy ?
Nie.To zależy co wyjdzie z badań genetycznych męża, ale rozważamy to. A Wy korzystacie z nasienia dawcy?
Mam Euthyrox 50 (pon-pt), a w weekendy Euthyrox 75 i też wit. D.Bardzo się cieszę, ze wyniki w normie!
@merlin750 czy mogłabym zapytać jak leczysz chorobę tarczycy? Ja biorę Letrox 75 i dwa razy w tygodniu 90. Oprócz tego suplementuję witaminę D i w sumie to tyle. Oprócz tego wykluczyłam laktoze z diety i staram sie dużo ruszać.
Czy możecie mi powiedzieć, czy Lametta wpływa Wam jakoś na długość cyklu? To był mój 1 cykl na tych lekach i jak na razie dzień spóźnienia,a zawsze mam równe cykle.
My tak, niestety.To zależy co wyjdzie z badań genetycznych męża, ale rozważamy to. A Wy korzystacie z nasienia dawcy?
Typowo pod rodzaj choroby męża, czy będzie w ogóle możliwość badania zarodków pod kątem jego choroby, jeśli byśmy się zdecydowali na in vitro.Nie.
Jakie badania genetyczne robiliście lub robicie ?
4: 2 nieudane totalnie, 1 ciąża do 6 tygodniaTypowo pod rodzaj choroby męża, czy będzie w ogóle możliwość badania zarodków pod kątem jego choroby, jeśli byśmy się zdecydowali na in vitro.
@merlin750 trzymam kciuki niech to będzie Twój szczęśliwy dzień! A które teraz mieliście podejście?
A dzisiejszy wynik bety już masz?4: 2 nieudane totalnie, 1 ciąża do 6 tygodnia
No niestety, 0,00.Typowo pod rodzaj choroby męża, czy będzie w ogóle możliwość badania zarodków pod kątem jego choroby, jeśli byśmy się zdecydowali na in vitro.
@merlin750 trzymam kciuki niech to będzie Twój szczęśliwy dzień! A które teraz mieliście podejście?