reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2022

Cześć, trzymam kciuki! U mnie IUI pewnie za tydzień... I też zaczynam z in vitro w lipcu - jeśli się nie uda, no ale się nie nastawiam wcale...
Ja przez ostatnie 2 cykle traktowałam się jak jajko. Teraz staram się trzymać dietę, ale zamierzam żyć normalnie. 10.06 zobaczymy czy się uda czy nie. No i dostałam zielone światło od lekarza - mogę farbować włosy 🙂

reklama
Hej dziewczyny stworzyłam nowy temat dla nas starających się o dzidziusia poprzez inseminacje w tym nowy roku 🎉🍾2022 miejmy nadzieje ze lepszym.

Staram się z mężem o dziecko od 5 lat, jesteśmy zdrowi wyniki badań są super, nasienie męża również bardzo dobre, lecz dzidziusia nie ma, postanowiliśmy zgłosić się do Kliniki Bocian, i już w tym miesiącu czeka nas pierwsza inseminacja z czego bardzo się cieszę i czekam na relacje z waszych starań 😘🎊

Hej dziewczyny stworzyłam nowy temat dla nas starających się o dzidziusia poprzez inseminacje w tym nowy roku 🎉🍾2022 miejmy nadzieje ze lepszym.

Staram się z mężem o dziecko od 5 lat, jesteśmy zdrowi wyniki badań są super, nasienie męża również bardzo dobre, lecz dzidziusia nie ma, postanowiliśmy zgłosić się do Kliniki Bocian, i już w tym miesiącu czeka nas pierwsza inseminacja z czego bardzo się cieszę i czekam na relacje z waszych starań 😘🎊

Staram się z mężem o dziecko od 5 lat, jesteśmy zdrowi wyniki badań są super, nasienie męża również bardzo dobre, lecz dzidziusia nie ma, postanowiliśmy zgłosić się do Kliniki Bocian, i już w tym miesiącu czeka nas pierwsza inseminacja z czego bardzo się cieszę i czekam na relacje z waszych

Hej , jestem tu nowa 😀 mamy z mężem ten sam problem . Wyniki bardzo dobre jak i mąż tak i ja . Mamy mieć próbę insyminacji . Stymulowana byłam dwa razy i również nic . Jak u Ciebie ?

Staramy się 5 lat, wskazania mamy takie ze jest to niepłodność z niewyjaśnionych przyczyn. Inseminacje mamy na cyklu naturalnym, planowo 28 stycznia wiec wypada ze test w walentynki będę robić 🥰 może to jakiś znak 😀
Nam również w Klinice we Wrocławiu powiedzieli ze niepłodność z niewiadomego pochodzenia . Wyniki mam super to samo mąż. We Wrocławiu lekarz nawet nie wspomniał o insyminacji , jeszcze zasugerował ze tak z do rymi wynikami jak my powinnam za pierwszym razem zaskoczyć. Miałam dwa razy stymulowany cykl i też nic

Mamy już córeczkę 6 letnią od 5 staramy się o drugie. Najpierw ja się badałam bo może po CC coś się podziało ale okazało się że problem jest po stronie męża morfologia 0. Kupa kasy wydana na witaminy. Po roku w końcu coś drgnelo i mamy 1 % i możemy podejść do inseminacji. Założenie jest takie że 3 razy sprubujemy a potem dajemy sobie spokój. Robił ktoś iui w macierzyństwie w Krakowie?
W macierzyństwie nie, pierwsza w PARENS dwie kolejne w KRAKOVI ale z tego co wiem mój lekarz z drugiej Kliniki przyjmował kiedyś w macierzyństwie

reklama
Do góry