reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2022

Byłam u lekarza stwierdzil, że ładnie zareagowałam na clo. Mam 2 duże pęcherzyki, jutro inseminacja. Jak się nie powiedzie to od lipca zaczynami z in vitro. Zrobiłam też wczoraj kariotypy i mam w międzyczasie udać się do endokrynologa, ponieważ zrobiłam krzywa insulinowa i cukrową i okazuje się, że o ile Cukier ok to insulina po obciążeniu jest za wysoka.
Cześć, trzymam kciuki! U mnie IUI pewnie za tydzień... I też zaczynam z in vitro w lipcu - jeśli się nie uda, no ale się nie nastawiam wcale...

reklama
Jasne, cześć !
Napisz coś o sobie :-)
Mamy już córeczkę 6 letnią od 5 staramy się o drugie. Najpierw ja się badałam bo może po CC coś się podziało ale okazało się że problem jest po stronie męża morfologia 0. Kupa kasy wydana na witaminy. Po roku w końcu coś drgnelo i mamy 1 % i możemy podejść do inseminacji. Założenie jest takie że 3 razy sprubujemy a potem dajemy sobie spokój. Robił ktoś iui w macierzyństwie w Krakowie?

Mamy już córeczkę 6 letnią od 5 staramy się o drugie. Najpierw ja się badałam bo może po CC coś się podziało ale okazało się że problem jest po stronie męża morfologia 0. Kupa kasy wydana na witaminy. Po roku w końcu coś drgnelo i mamy 1 % i możemy podejść do inseminacji. Założenie jest takie że 3 razy sprubujemy a potem dajemy sobie spokój. Robił ktoś iui w macierzyństwie w Krakowie?
jakie witaminy stosowaliście na poprawę morfologii ?

jakie witaminy stosowaliście na poprawę morfologii ?
Najpierw był fertilman ale po nim jeszcze gorzej było potem proxxed plus też nic nie zdziałał w końcu lekarz rozłożył ręce kazał brać tenfertil on to jakiś nowy lek bo nie ma o nim za bardzo opini po pół roku stosowania doktor był w szoku że tak wyniki podskoczyły. Wszystko ponad normę tylko ta morfologia 1

Najpierw był fertilman ale po nim jeszcze gorzej było potem proxxed plus też nic nie zdziałał w końcu lekarz rozłożył ręce kazał brać tenfertil on to jakiś nowy lek bo nie ma o nim za bardzo opini po pół roku stosowania doktor był w szoku że tak wyniki podskoczyły. Wszystko ponad normę tylko ta morfologia 1
a badaliście kilka razy nasienie i morfologia utrzymuje sie na 1% ?
bo u nas raz podskoczyla na 1% a pozniej znowu spadała na 0%

Dwa lata temu przy pierwszym badaniu wyszło że był ten jeden procent ale w innym laboratorium wyszło 0. Badaliśmy kilka razy w ciągu tych dwóch lat i cały czas było 0. Ostatnie badanie było w marcu i wyszło 1 procent. Doktor powiedział że przy takiej ilości plemników to ten jeden procent to bardzo dużo

reklama
Do góry