Karo5677
Aktywna w BB
W razie pytania śmiało się idzywajcieJutro mam transfer trzymajcie za mnie kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W razie pytania śmiało się idzywajcieJutro mam transfer trzymajcie za mnie kciuki
Nam lekarz dał takie zadanie domowe, powiedział że mamy współżyć po iui, mówi że to może pomóc w owulacji chociaż przy wcześniej nic o tym nie wspominała jak ze współżycie po iui ?
nasz lekarz twierdzi ze można od razu po iui i tak ze robilismy przy dwoch iui a teraz sie zastanawiam czy przypadkiem nie utrudniamy drogi dotarcia do jajeczka tym najlepszym żołnierzom
Ja dziś miała iui, pęcherzyk 24mm. Będziemy testować w podobnym czasiehej dziewczyny,
jestem po wizycie moje jajeczko ma 20mm, jutro iui.
Ile godzin przed iui bierzecie Ovitrell ?
Ja jutro mam iui ale po in vitro chyba szybciej sprawdza się betę?Jutro mam transfer trzymajcie za mnie kciuki
Transfer w sensie... in vitro czy jednak inseminacja..?W razie pytania śmiało się idzywajcie
Transfer w sensie... in vitro czy jednak inseminacja..?W razie pytania śmiało się idzywajcie
Trzymam mocno kciukiJa już jestem po iui i okazała się że mam dwa pęcherzyki ❤ mam podwójną nadzieję ❤❤
Ja też się nie nastawiałam ale jak wyszło że mam dwa pęcherzyki to mam dużą nadzieję na ten cykl bliźniaki to moje marzenie a jak nie bliźniaki to zawsze jest większa szansa że chociaż jeden pęcherzyk się zapłodniTrzymam mocno kciuki