reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2022

reklama
daj koniecznie znać jak będziesz po wizycie :)
ja w piątek mam wizytę - monitoring cyklu, także iui będzie w sobotę lub poniedziałek :)
zapytam sie tez lekarza o wizyte dwa dni po iui aby zobaczyć czy pęcherzyk na pewno pękł w odpowiednim czasie bo w mojej klinice nie sprawdzają pęcherzyka po iui

dwa tygodnie czekania po iui nie bylo dla mnie jakis wyczynem i zastanawianiem sie czy testować wcześniej a tym razem chyba będzie inaczej bo możliwe ze to nasze ostatnie podejście
Cześć! Więc ja już po wizycie - lekarz przeanalizował ze mną wszystko i... planuję podchodzić do IUI w tym cyklu. Wszystkie nieregularności, które się pojawiły, nie przeszkadzają najwyraźniej w całym procesie. Czekam więc na konkretny początek @ i zobaczę, czy w dniach 12-16 będę na miejscu - i działamy, jak się uda.
Trzymam kciuki za najbliższe dni dla Was !

Co bierzesz na stymulację?
Ja mam zawsze jeden pęcherzyk 😕
Mam fostimon w zastrzykach. Wzięła 3 zastrzyki co drugi dzień, dziś byłam na kontroli i lekarz stwierdził że jeszcze 2 dni mam wziąć bo są dwa pęcherzyki i jak teraz skończymy stymulację to jeden z nich przestanie rosnąć i zmarnujemy to co udało się wypracować 🙂

Mam fostimon w zastrzykach. Wzięła 3 zastrzyki co drugi dzień, dziś byłam na kontroli i lekarz stwierdził że jeszcze 2 dni mam wziąć bo są dwa pęcherzyki i jak teraz skończymy stymulację to jeden z nich przestanie rosnąć i zmarnujemy to co udało się wypracować 🙂
ja tez biorę fostimon co dwa dni i lametta 5 dni po jednej tabletce, przepraszam ale nie rozumiem piszesz ze jeden pecherzyk przestanie rosnac to znaczy ze finalnie będzie tylko jeden ?

ja tez biorę fostimon co dwa dni i lametta 5 dni po jednej tabletce, przepraszam ale nie rozumiem piszesz ze jeden pecherzyk przestanie rosnac to znaczy ze finalnie będzie tylko jeden ?
Zrozumiałam to tak, że jeśli stymulację skończylibyśmy na 3 zastrzykach to dalej by rósł już tylko jeden ten dominujący pęcherzyk, a ten mniejszy zacznie się wchłaniać a tak dalej stymulujemy i oba rosną 🤔

reklama
Witam po raz pierwszy.
Pierwszego syna mamy z AID udało się za 1 razem. .
4 maja mieliśmy pierwsze AID do starań o 2 dziecko. Dziś robiłam BETA czekam na wyniki
Ale czuje że będzie @.
Podejście było na cyklu naturalnym .

Do góry