reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2022

Dziewczyny , przenoszę się na forum kto po in vitro, było mi bardzo miło dużo mi pomogłyście, dzięki wam podeszłam do trzeciej iui, trzymam kciuki mocno za wszystkie z osobna ! Buziaki całuję będę tu zaglądać od czasu do czasu ♡♡♡
Trzymam kciuki 🤞 ✊ mam nadzieję że in vitro się uda, napisz jak będziesz już podchodzić i czy się udało, wierzę że tak będzie 💪🙂

reklama
Dziewczyny , przenoszę się na forum kto po in vitro, było mi bardzo miło dużo mi pomogłyście, dzięki wam podeszłam do trzeciej iui, trzymam kciuki mocno za wszystkie z osobna ! Buziaki całuję będę tu zaglądać od czasu do czasu ♡♡♡
Trzymam kciuki ❤
Zajrzyj do nas od czasu do czasu i napisz co u ciebie słychać :)

To był krótki, ale intensywny czas spędzony razem:) Daj koniecznie znać jak poszło☺️

Dziewczyny, czy po CLO też macie taki apetyt? Ja ciągle szukam jedzenia. Mam taki młyn w pracy i ciągle o jedzeniu myślę😅

Jestem po wizycie kwalifikujacej do ivf, narazie ze względu na koszty odwleke to w czasie, nie będę nikogo prosic o pomoc z rodziny, jak ja sobie postawie jakiś cel to wiem że to zrobię, tak mam od zawsze , czasem zamienia się w obsesję ale wolę to niż nic nie robić, myślę że podejdę w sierpniu wrześniu, teraz relaksik i zmiana myślenia pozdrawiam ;* jakbyście miały pytania odnośnie ivf piszcie śmiało prywatnie

Jestem po wizycie kwalifikujacej do ivf, narazie ze względu na koszty odwleke to w czasie, nie będę nikogo prosic o pomoc z rodziny, jak ja sobie postawie jakiś cel to wiem że to zrobię, tak mam od zawsze , czasem zamienia się w obsesję ale wolę to niż nic nie robić, myślę że podejdę w sierpniu wrześniu, teraz relaksik i zmiana myślenia pozdrawiam ;* jakbyście miały pytania odnośnie ivf piszcie śmiało prywatnie
To może znowu będziemy razem testować, bo powiedziałam sobie że to moje ostatnie podejście do UIU, a w razie czego zaczynam z IVF.

będziecie korzystać z dofinansowania ?
możesz powiedzieć jaki koszt ivf oszacowali ?

moze do wrzesnia zdazy sie cud i nie będziecie musieli korzystać z ivf :)

Hej dziewczyny, ja wczoraj podeszłam do 3 iui już ostatniej, jeżeli się nie uda to IVF. Rozmawiałam wczoraj z lekarzem o IVF powiedział ze koszt to 12 tys. Z jednej strony dużo a z drugiej strony dziecko jest bezcenne. W głębi duszy mam nadzieje ze jednak się uda ta 3 iui. Wczoraj czułam się dobrze żadnych bóli, dzisiaj natomiast już od rana boli brzuch i jajniki jak na owulacje która odbyła się wczoraj, ledwo chodzę. Bralyscie może L4 po inseminacji ?

reklama
Hej dziewczyny, ja wczoraj podeszłam do 3 iui już ostatniej, jeżeli się nie uda to IVF. Rozmawiałam wczoraj z lekarzem o IVF powiedział ze koszt to 12 tys. Z jednej strony dużo a z drugiej strony dziecko jest bezcenne. W głębi duszy mam nadzieje ze jednak się uda ta 3 iui. Wczoraj czułam się dobrze żadnych bóli, dzisiaj natomiast już od rana boli brzuch i jajniki jak na owulacje która odbyła się wczoraj, ledwo chodzę. Bralyscie może L4 po inseminacji ?
trzymam kciuki :)
ja po iui czuje sie dobrze i nie biore L4.

Do góry