reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2022

reklama
Cześć dziewczyny☺️
czytam i obserwuje was od długiego czasu, ale dopiero teraz postanowiłam tutaj dołączyć. Jesteśmy przed pierwszą inseminacja i póki co z mężem zrobiliśmy wszystkie zalecane badana. U nas problemem są słabe wyniki badania męża, a mianowicie słaba morfologia nasienia.
Jeżeli wszystko dobrze pójdzie to pierwszą IUI będziemy mieć po majówce.
Trzymam kciuki za Was wszystkie!✊
Witamy na pokładzie🙂 mam nadzieję że 1 IUI będzie strzałem w 10

Cześć dziewczyny☺️
czytam i obserwuje was od długiego czasu, ale dopiero teraz postanowiłam tutaj dołączyć. Jesteśmy przed pierwszą inseminacja i póki co z mężem zrobiliśmy wszystkie zalecane badana. U nas problemem są słabe wyniki badania męża, a mianowicie słaba morfologia nasienia.
witaj :)
u nas tez jedynym problemem jest slaba morfologia nasienia i pod koniec kwietnia będziemy podchodzić do drugiej iui :)

Cześć dziewczyny☺️
Hej hej! A jeśli mogę wiedzieć staraliście się poprawić morfologię przed iui ?

Dziewczyny a jak u was nastrój przedświąteczny? Dla mnie to jeden z najbardziej dołujących momentów, przyjeżdża całą rodzina i ciągle te pytania, tym bardziej że teraz dołączy kuzynka z 2 miesięcznym dzieckiem i zaproszeniami na chrzest.

reklama
Dziewczyny a jak u was nastrój przedświąteczny? Dla mnie to jeden z najbardziej dołujących momentów, przyjeżdża całą rodzina i ciągle te pytania, tym bardziej że teraz dołączy kuzynka z 2 miesięcznym dzieckiem i zaproszeniami na chrzest.
wiesz, ja to rozegralam trochę inaczej. Żeby rodzinka nie zadawala zbyt dużo pytań już dobre kilka lat temu powiedzieliśmy, że nie chcemy mieć dzieci. Od tamtej pory cisza. A teraz w Wielkanoc zrobimy im niespodziankę. Takiej informacji się nie spodziewają 🙂

Do góry