Zygfrydka
Zaangażowana w BB
W środę robię betę, a okres powinnam miec w poniedziałek lub wtorek.Czemu w środę? Wizyta w sprawie ivf ???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W środę robię betę, a okres powinnam miec w poniedziałek lub wtorek.Czemu w środę? Wizyta w sprawie ivf ???
Witamy na pokładzie mam nadzieję że 1 IUI będzie strzałem w 10Cześć dziewczyny
czytam i obserwuje was od długiego czasu, ale dopiero teraz postanowiłam tutaj dołączyć. Jesteśmy przed pierwszą inseminacja i póki co z mężem zrobiliśmy wszystkie zalecane badana. U nas problemem są słabe wyniki badania męża, a mianowicie słaba morfologia nasienia.
Jeżeli wszystko dobrze pójdzie to pierwszą IUI będziemy mieć po majówce.
Trzymam kciuki za Was wszystkie!
Przepraszam Ciebie, ale ja już gubię się w nickach ;* no tak pisałaś! Jezuuuu oby nie przyszedł......W środę robię betę, a okres powinnam miec w poniedziałek lub wtorek.
witajCześć dziewczyny
czytam i obserwuje was od długiego czasu, ale dopiero teraz postanowiłam tutaj dołączyć. Jesteśmy przed pierwszą inseminacja i póki co z mężem zrobiliśmy wszystkie zalecane badana. U nas problemem są słabe wyniki badania męża, a mianowicie słaba morfologia nasienia.
Hej hej! A jeśli mogę wiedzieć staraliście się poprawić morfologię przed iui ?Cześć dziewczyny
Trzymam mocno kciuki!witaj
u nas tez jedynym problemem jest slaba morfologia nasienia i pod koniec kwietnia będziemy podchodzić do drugiej iui
Tak, mąż miał przepisane proszki i brał przez ostatnie 3 miesiące. Morfologia bez zmian ale inne parametry znacząco się poprawiły.Hej hej! A jeśli mogę wiedzieć staraliście się poprawić morfologię przed iui ?
Trzymam kciuki, oby się udało, ja jestem po trzeciej i jeśli ta się nie uda ruszam z ivf, u nas wszystko ok tylko wrogi śluzTak, mąż miał przepisane proszki i brał przez ostatnie 3 miesiące. Morfologia bez zmian ale inne parametry znacząco się poprawiły.
wiesz, ja to rozegralam trochę inaczej. Żeby rodzinka nie zadawala zbyt dużo pytań już dobre kilka lat temu powiedzieliśmy, że nie chcemy mieć dzieci. Od tamtej pory cisza. A teraz w Wielkanoc zrobimy im niespodziankę. Takiej informacji się nie spodziewająDziewczyny a jak u was nastrój przedświąteczny? Dla mnie to jeden z najbardziej dołujących momentów, przyjeżdża całą rodzina i ciągle te pytania, tym bardziej że teraz dołączy kuzynka z 2 miesięcznym dzieckiem i zaproszeniami na chrzest.