reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2022

reklama
U mnie 9 dni po nie ma żadnej kreski. Nawet śladu cienia cienia cienia.
U mnie tak było 5 dni po, przekonam się za 2 dni czy coś będzie, jak nie to beta , a potem już albo ciąża albo przygotowania do ivf, biłam się ostatnio z myślami, w sensie poczekaj jeszcze może uda Ci się naturalnie, ale ja juz czekam ponad 2 lata hahaha z drugiej strony jak się nie uda to zmarnuje czas i temat zamknęłam i już postanowione we wtorek już wszystko będzie wiadomo albo wóz albo przewóz

U mnie tak było 5 dni po, przekonam się za 2 dni czy coś będzie, jak nie to beta , a potem już albo ciąża albo przygotowania do ivf, biłam się ostatnio z myślami, w sensie poczekaj jeszcze może uda Ci się naturalnie, ale ja juz czekam ponad 2 lata hahaha z drugiej strony jak się nie uda to zmarnuje czas i temat zamknęłam i już postanowione we wtorek już wszystko będzie wiadomo albo wóz albo przewóz
Ja już jakoś dzisiaj zaczęłam trącić nadzieję i powoli szykować się z myślami do ivf. Szkoda tracic czas, już i tak za długo czekam.

Dziewczyny a Wy się orientowalyscie mniej więcej kosztów ivf , liczyć tak z 12 15k cooo?
Mam nadzieję, że zmieszczę się w 10 - 12 sama procedura we Wrocławiu kosztuje 8900 do tego dochodzi mrożenie, chciałabym embrio glue No i jeszcze leki do tego. Nie wiem ile jest kosztów ukrytych, o których jeszcze nie wiem. Zobaczymy co z tego wyjdzie w środę lub wcześniej się dowiem.

Mam nadzieję, że zmieszczę się w 10 - 12 sama procedura we Wrocławiu kosztuje 8900 do tego dochodzi mrożenie, chciałabym embrio glue No i jeszcze leki do tego. Nie wiem ile jest kosztów ukrytych, o których jeszcze nie wiem. Zobaczymy co z tego wyjdzie w środę lub wcześniej się dowiem.
Czemu w środę? Wizyta w sprawie ivf ???

reklama
Cześć dziewczyny☺️
czytam i obserwuje was od długiego czasu, ale dopiero teraz postanowiłam tutaj dołączyć. Jesteśmy przed pierwszą inseminacja i póki co z mężem zrobiliśmy wszystkie zalecane badana. U nas problemem są słabe wyniki badania męża, a mianowicie słaba morfologia nasienia.
Jeżeli wszystko dobrze pójdzie to pierwszą IUI będziemy mieć po majówce.
Trzymam kciuki za Was wszystkie!✊

Do góry