Widać, że jest już bledszyTak wiem, ale już mialam przeboje z ovitrelle I nigdy tak długo nie było przeważnie 5 dni i teścik czysty u góry z wczoraj, na dole z dzisiaj o 7 rano
reklama
Serduszkowelove
Fanka BB :)
Teraz zrobię 11 po jak @Renjja za 2 dni i zobaczymy co z tego się wykluje lub nie , najgorzej że swieta i nie skocze na betę , we wtorek pójdę i wtedy będę wiedzieć na stowe , będzie po 14 dniu od ovitrelka i już nie powinien wyjść fałszywie pozytywny ☺Widać, że jest już bledszy
Zygfrydka
Zaangażowana w BB
U mnie 9 dni po nie ma żadnej kreski. Nawet śladu cienia cienia cienia.Dziewczyny edit mialam napisać 9 dni po ovitrelle dalej mocna krecha, nie chce robić sobie nadzieji ale jak dostanę @ to przynajmniej będziemy wiedzieć że on się tak długo utrzymuje buziaczki
Serduszkowelove
U mnie tak było 5 dni po, przekonam się za 2 dni czy coś będzie, jak nie to beta , a potem już albo ciąża albo przygotowania do ivf, biłam się ostatnio z myślami, w sensie poczekaj jeszcze może uda Ci się naturalnie, ale ja juz czekam ponad 2 lata hahaha z drugiej strony jak się nie uda to zmarnuje czas i temat zamknęłam i już postanowione we wtorek już wszystko będzie wiadomo albo wóz albo przewózU mnie 9 dni po nie ma żadnej kreski. Nawet śladu cienia cienia cienia.
Serduszkowelove
Dziewczyny a Wy się orientowalyscie mniej więcej kosztów ivf , liczyć tak z 12 15k cooo?
Zygfrydka
Zaangażowana w BB
Ja już jakoś dzisiaj zaczęłam trącić nadzieję i powoli szykować się z myślami do ivf. Szkoda tracic czas, już i tak za długo czekam.U mnie tak było 5 dni po, przekonam się za 2 dni czy coś będzie, jak nie to beta , a potem już albo ciąża albo przygotowania do ivf, biłam się ostatnio z myślami, w sensie poczekaj jeszcze może uda Ci się naturalnie, ale ja juz czekam ponad 2 lata hahaha z drugiej strony jak się nie uda to zmarnuje czas i temat zamknęłam i już postanowione we wtorek już wszystko będzie wiadomo albo wóz albo przewóz
Madame JS
Na pewno dziewczyny na in vitro wiedzą! :-) Zależy też od kliniki i od miasta - jedna z mojej rodzinnej miejscowości ma inne ceny w większym mieście... :-/Dziewczyny a Wy się orientowalyscie mniej więcej kosztów ivf , liczyć tak z 12 15k cooo?
Zygfrydka
Zaangażowana w BB
Mam nadzieję, że zmieszczę się w 10 - 12 sama procedura we Wrocławiu kosztuje 8900 do tego dochodzi mrożenie, chciałabym embrio glue No i jeszcze leki do tego. Nie wiem ile jest kosztów ukrytych, o których jeszcze nie wiem. Zobaczymy co z tego wyjdzie w środę lub wcześniej się dowiem.Dziewczyny a Wy się orientowalyscie mniej więcej kosztów ivf , liczyć tak z 12 15k cooo?
Serduszkowelove
Czemu w środę? Wizyta w sprawie ivf ???Mam nadzieję, że zmieszczę się w 10 - 12 sama procedura we Wrocławiu kosztuje 8900 do tego dochodzi mrożenie, chciałabym embrio glue No i jeszcze leki do tego. Nie wiem ile jest kosztów ukrytych, o których jeszcze nie wiem. Zobaczymy co z tego wyjdzie w środę lub wcześniej się dowiem.
reklama
Cześć dziewczyny
czytam i obserwuje was od długiego czasu, ale dopiero teraz postanowiłam tutaj dołączyć. Jesteśmy przed pierwszą inseminacja i póki co z mężem zrobiliśmy wszystkie zalecane badana. U nas problemem są słabe wyniki badania męża, a mianowicie słaba morfologia nasienia.
Jeżeli wszystko dobrze pójdzie to pierwszą IUI będziemy mieć po majówce.
Trzymam kciuki za Was wszystkie!
czytam i obserwuje was od długiego czasu, ale dopiero teraz postanowiłam tutaj dołączyć. Jesteśmy przed pierwszą inseminacja i póki co z mężem zrobiliśmy wszystkie zalecane badana. U nas problemem są słabe wyniki badania męża, a mianowicie słaba morfologia nasienia.
Jeżeli wszystko dobrze pójdzie to pierwszą IUI będziemy mieć po majówce.
Trzymam kciuki za Was wszystkie!
Podziel się: