Natalija_26
Zaangażowana w BB
Laski to dopiero 7 dc, urośnie na tym etapie to normalne ze małe.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My sobie tak teoretycznie gadamy xDLaski to dopiero 7 dc, urośnie na tym etapie to normalne ze małe.
Powodzenia!Jutro inseminacja
Trzymajcie kciuki
My sobie tak teoretycznie gadamy xD
@coca może to zależy od reszty pęcherzyków ;P? Nie wiem. W obecnym cyklu miałam 1cm na prawym jajniku, 1cm na lewym. Cztery dni później nadal 1cm na prawym jajniku, na lewym 1.45 i 1.6cm. kolejne trzy dni później na prawym jajniku 0.9cm, na lewym 1.6 i 2cm.
Jutro inseminacja
Trzymajcie kciuki
i jak poszło?Jutro inseminacja
Trzymajcie kciuki
Było w porządku, sam zabieg był bezbolesny - jedynie co czułam to lekki dyskomfort. Jestem dobrej myśli, ale czas pokaże czy się udało. Za 2 tyg będę wiedziałai jak poszło?
SuperByło w porządku, sam zabieg był bezbolesny - jedynie co czułam to lekki dyskomfort. Jestem dobrej myśli, ale czas pokaże czy się udało. Za 2 tyg będę wiedziała