reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    34
reklama
Ja właśnie wypełniłam formularze i zgody na jutro i jest tam napisane ze nie ma znaczenia leżeć po iui ze ma się prowadzić normalny tryb życia jakoś tak
Jak czytam na grupach to niektóre leżą a niektóre idą jeszcze tego dnia do pracy na imprezę różnie i tez się udaje albo i nie chyba nie ma na to reguły i chyba jest to bez znaczenia
Po iui się leży chyba chwile żeby dopłynęło gdzie trzeba tak nam lekarz mówił jutro będę bardziej doświadczona dam znać :D o ile będzie to ten jutrzejszy dzień 🤷‍♀️
Daj koniecznie jutro znać co i jak :) czy dadzą Ci zastrzyk na pęknięcie czy jakieś inne leki czy wszystko naturalnie ;)
Ja też czytałam że nie trzeba leżeć, po in vitro niby tez ale... widząc koleżanki którym się udało po in vitro ja zdecydowałam się ten tydzień poświęcić w wiadomym celu ;) beż stresu , wysiłku tylko na odpoczynek :)
Powodzenia jutro! Trzymam kciuki :)

Nie nie.. :)
Jeden IUI w miesiacu. Pierwszy mailam miesiac temu a drugi.. 3h temu. Ten dzisiejszy jakis mega szybko.. Chyba minutę to zajęło. Za pierwsztm razem to zeszło grubo ponad 5 min.
6/10 mam zrobic badanie krwi.

Nie nie.. :)
Jeden IUI w miesiacu. Pierwszy mailam miesiac temu a drugi.. 3h temu. Ten dzisiejszy jakis mega szybko.. Chyba minutę to zajęło. Za pierwsztm razem to zeszło grubo ponad 5 min.
6/10 mam zrobic badanie krwi.
To bardzo szybko to nam mówił że całość żeby zarezerwować 2 lub 3 h ale to pewnie już wszystko razem 😊

reklama
Do góry