Cześć dziewczyny. Dzisiaj 10 dzień po inseminacji. Lekarz zalecił sprawdzenie bety. Zrobiłam najpierw test z moczu ale kreski praktycznie nie widać. Wczoraj była dużo bardziej widoczna wiec podejrzewam ze to pozostałości ovitrelle. Jestem strasznie załamana. Miałam 4 pecherzyki z czego 2 mogły zostać zapłodnione a tutaj nic. Dzisiaj pewnie odbiore betę ale nie liczę na więcej niż 2
reklama
karolcia91
Fanka BB :)
Obyś się miło zaskoczyła Ja robiłam betę z podobnym nastawieniemCześć dziewczyny. Dzisiaj 10 dzień po inseminacji. Lekarz zalecił sprawdzenie bety. Zrobiłam najpierw test z moczu ale kreski praktycznie nie widać. Wczoraj była dużo bardziej widoczna wiec podejrzewam ze to pozostałości ovitrelle. Jestem strasznie załamana. Miałam 4 pecherzyki z czego 2 mogły zostać zapłodnione a tutaj nic. Dzisiaj pewnie odbiore betę ale nie liczę na więcej niż 2
karolcia91
Wow w ogóle to już 12 tygodni ale ten czas leci a brzuszek pewnie już rośnieNo to wszystko wygląda super mnie jajnik kluje jakieś 12 tygodni więc to chyba dobry znak
Cukierkowa20pare
A rośnie rośnie dobrze ze dzisiaj mam prenatalne bo już mi ciężko ukryć a postanowiłam że powiem wszystkim jak badania wyjdą dobrzeWow w ogóle to już 12 tygodni ale ten czas leci a brzuszek pewnie już rośnie
karolcia91
Super to dawaj koniecznie znac poA rośnie rośnie dobrze ze dzisiaj mam prenatalne bo już mi ciężko ukryć a postanowiłam że powiem wszystkim jak badania wyjdą dobrze
Ja mam jutro prenatalne dawaj koniecznie znać jak poszłoA rośnie rośnie dobrze ze dzisiaj mam prenatalne bo już mi ciężko ukryć a postanowiłam że powiem wszystkim jak badania wyjdą dobrze
Cukierkowa20pare
Dam napewno jak tylko będę w stanie coś napisaćJa mam jutro prenatalne dawaj koniecznie znać jak poszło
Cukierkowa20pare
Nie za wcześnie zrobiłaś?Niestety w 10 dniu po inseminacji Beta 1,6 mUI/ml. Jestem załamana
reklama
Lekarz powiedział ze mam sprawdzić betę z krwi 10 dnia po inseminacji.Nie za wcześnie zrobiłaś?
Ale tez ogólnie nie czuje nic, tak jak np. dziewczyny wspominały we wcześniejszych postach. Nic mnie nie boli, nie kłuje, nie mam żadnych sygnałów w piersiach. Czuje się w sumie lepiej niż w pierwszym tygodniu po procedurze.