reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    34
Uffff w końcu znalazłam chwilkę aby się z Wami podzielić dobrymi wieściami 🙂 dziś miałam kolejna wizytę u lekarza ciąża rozwija się prawidlowo (10+3)❤️ okruszek mierzy już prawie 4cm, widziałam rączki i nóżki, serduszko pięknie bije ❤️ za 2 tygodnie usg prenatalne więc mam nadzieję, że wszystko będzie jak dotychczas w porządku. Dziewczyny oczekujące na dobre wieści nie traćcie nadziei mocno trzymam kciuki za powodzenie Was wszystkich 🙂

reklama
U mnie dziewczyny nie najlepiej. Wczoraj zaczęłam krwawic, myślałam, ze to poronienie. Umówiłam się do lekarza i na usg wyszło, ze mam krwiaka w dolnym biegunie jaja płodowego. Dostałam zwolnienie na 2 tygodnie i zalecenie żeby leżeć. Jestem przerażona, dzisiaj też krwawię na brązowo. Tak długo czekałam na te ciąże, a tutaj takie coś mnie spotkało.
Moje koleżanki tez w ciazy plamiły, jedna także miała krwiaczka , potem dość szybko się wchłonął i ma zdrowa corke 🥰
Zdarza się... oszczędzaj się i myśl pozytywnie
Może progesteron spadł , bo brązowe plamienie, a tak słyszałam ze jest

Uffff w końcu znalazłam chwilkę aby się z Wami podzielić dobrymi wieściami 🙂 dziś miałam kolejna wizytę u lekarza ciąża rozwija się prawidlowo (10+3)❤️ okruszek mierzy już prawie 4cm, widziałam rączki i nóżki, serduszko pięknie bije ❤️ za 2 tygodnie usg prenatalne więc mam nadzieję, że wszystko będzie jak dotychczas w porządku. Dziewczyny oczekujące na dobre wieści nie traćcie nadziei mocno trzymam kciuki za powodzenie Was wszystkich 🙂
To piękne wieści ❤️
cieszymy się z Toba
Ojej ale szybko zleciało , już nie długo prenatalne
Masz jakieś przeczucie co do płci ? 🥰

Gratuluję 😀 super ze wszystko w porządku 😀 jak tam też odstawiasz encorton?

Gratuluję 😀 super ze wszystko w porządku 😀 jak tam też odstawiasz encorton?
Tak przez tydzień mam brać po 5mg i po tygodniu odstawiam, luteinę mi zamienil jakimiś tabletkami z progesteronem do polykania bo niestety luteina bardzo nasilała wymioty. Po 30 dniach też odstawiamy progesteron. A ty kiedy masz usg prenatalne? Ja mam 24 sierpnia u jakiejś Pani dr bo nasz lekarz na urlopie a 8 września kolejna wizyta u dr. Pojawily Ci się jakieś dolegliwości?

Super dziewczyny 😍 tez bym już chciała być na waszym miejscu 🙂
U mnie szaleje tylko ten duphaston. Raz bolą piersi, ze dotknąć nie mogę, na drugi dzień znacznie mniej, raz boli podbrzusze raz nie i tak w kółko mam 😒 a tak to czuje się jak przed normalna miesiączka, wiec w sumie nawet nie wiem czy będę robić test. Chyba po prostu zaczekam na okres zeby sie nie smucić dodatkowo jedną kreską

Super dziewczyny 😍 tez bym już chciała być na waszym miejscu 🙂
U mnie szaleje tylko ten duphaston. Raz bolą piersi, ze dotknąć nie mogę, na drugi dzień znacznie mniej, raz boli podbrzusze raz nie i tak w kółko mam 😒 a tak to czuje się jak przed normalna miesiączka, wiec w sumie nawet nie wiem czy będę robić test. Chyba po prostu zaczekam na okres zeby sie nie smucić dodatkowo jedną kreską
No ja w tym miesiącu totalnie nic
A biorę duphaston, zawsze piersi mnie bolały po nim a teraz nic
Pewnie nic nie wyszło

reklama
Tak przez tydzień mam brać po 5mg i po tygodniu odstawiam, luteinę mi zamienil jakimiś tabletkami z progesteronem do polykania bo niestety luteina bardzo nasilała wymioty. Po 30 dniach też odstawiamy progesteron. A ty kiedy masz usg prenatalne? Ja mam 24 sierpnia u jakiejś Pani dr bo nasz lekarz na urlopie a 8 września kolejna wizyta u dr. Pojawily Ci się jakieś dolegliwości?
Prenatalne mam 23 sierpnia i już nie mogę się doczekać 😀 ale trafiłyśmy że go nie ma... byłabym najszczęśliwsza jakby to On mi robił No ale cóż wizytę u Niego mam 6 września więc jakoś dam radę 😀 No co Ty jakie dolegliwości 😀 nic kompletnie tak jak było tak jest 😀 tylko w ubrania się nie mieszczę 😀

Do góry