Uffff w końcu znalazłam chwilkę aby się z Wami podzielić dobrymi wieściami dziś miałam kolejna wizytę u lekarza ciąża rozwija się prawidlowo (10+3) okruszek mierzy już prawie 4cm, widziałam rączki i nóżki, serduszko pięknie bije za 2 tygodnie usg prenatalne więc mam nadzieję, że wszystko będzie jak dotychczas w porządku. Dziewczyny oczekujące na dobre wieści nie traćcie nadziei mocno trzymam kciuki za powodzenie Was wszystkich
reklama
Moje koleżanki tez w ciazy plamiły, jedna także miała krwiaczka , potem dość szybko się wchłonął i ma zdrowa corkeU mnie dziewczyny nie najlepiej. Wczoraj zaczęłam krwawic, myślałam, ze to poronienie. Umówiłam się do lekarza i na usg wyszło, ze mam krwiaka w dolnym biegunie jaja płodowego. Dostałam zwolnienie na 2 tygodnie i zalecenie żeby leżeć. Jestem przerażona, dzisiaj też krwawię na brązowo. Tak długo czekałam na te ciąże, a tutaj takie coś mnie spotkało.
Zdarza się... oszczędzaj się i myśl pozytywnie
Może progesteron spadł , bo brązowe plamienie, a tak słyszałam ze jest
To piękne wieściUffff w końcu znalazłam chwilkę aby się z Wami podzielić dobrymi wieściami dziś miałam kolejna wizytę u lekarza ciąża rozwija się prawidlowo (10+3) okruszek mierzy już prawie 4cm, widziałam rączki i nóżki, serduszko pięknie bije za 2 tygodnie usg prenatalne więc mam nadzieję, że wszystko będzie jak dotychczas w porządku. Dziewczyny oczekujące na dobre wieści nie traćcie nadziei mocno trzymam kciuki za powodzenie Was wszystkich
cieszymy się z Toba
Ojej ale szybko zleciało , już nie długo prenatalne
Masz jakieś przeczucie co do płci ?
Wszyscy w rodzinie mówią, że będzie chłopak bo ponoć ładnie wyglądam ale zupełnie nie mam żadnych przeczuć najważniejsze aby było zdroweTo piękne wieści
cieszymy się z Toba
Ojej ale szybko zleciało , już nie długo prenatalne
Masz jakieś przeczucie co do płci ?
Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Gratuluję super ze wszystko w porządku jak tam też odstawiasz encorton?Uffff w końcu znalazłam chwilkę aby się z Wami podzielić dobrymi wieściami dziś miałam kolejna wizytę u lekarza ciąża rozwija się prawidlowo (10+3) okruszek mierzy już prawie 4cm, widziałam rączki i nóżki, serduszko pięknie bije za 2 tygodnie usg prenatalne więc mam nadzieję, że wszystko będzie jak dotychczas w porządku. Dziewczyny oczekujące na dobre wieści nie traćcie nadziei mocno trzymam kciuki za powodzenie Was wszystkich
Tak przez tydzień mam brać po 5mg i po tygodniu odstawiam, luteinę mi zamienil jakimiś tabletkami z progesteronem do polykania bo niestety luteina bardzo nasilała wymioty. Po 30 dniach też odstawiamy progesteron. A ty kiedy masz usg prenatalne? Ja mam 24 sierpnia u jakiejś Pani dr bo nasz lekarz na urlopie a 8 września kolejna wizyta u dr. Pojawily Ci się jakieś dolegliwości?Gratuluję super ze wszystko w porządku jak tam też odstawiasz encorton?
karolcia91
Super dziewczyny tez bym już chciała być na waszym miejscu
U mnie szaleje tylko ten duphaston. Raz bolą piersi, ze dotknąć nie mogę, na drugi dzień znacznie mniej, raz boli podbrzusze raz nie i tak w kółko mam a tak to czuje się jak przed normalna miesiączka, wiec w sumie nawet nie wiem czy będę robić test. Chyba po prostu zaczekam na okres zeby sie nie smucić dodatkowo jedną kreską
U mnie szaleje tylko ten duphaston. Raz bolą piersi, ze dotknąć nie mogę, na drugi dzień znacznie mniej, raz boli podbrzusze raz nie i tak w kółko mam a tak to czuje się jak przed normalna miesiączka, wiec w sumie nawet nie wiem czy będę robić test. Chyba po prostu zaczekam na okres zeby sie nie smucić dodatkowo jedną kreską
No ja w tym miesiącu totalnie nicSuper dziewczyny tez bym już chciała być na waszym miejscu
A biorę duphaston, zawsze piersi mnie bolały po nim a teraz nic
Pewnie nic nie wyszło
Staraczka1990
Dziewczyny nie poddawajcie się, ja przed pozytywnym testem nie miałam żadnych objawów, a jednak się udało. Trzymam za Was kciuki
reklama
Cukierkowa20pare
Prenatalne mam 23 sierpnia i już nie mogę się doczekać ale trafiłyśmy że go nie ma... byłabym najszczęśliwsza jakby to On mi robił No ale cóż wizytę u Niego mam 6 września więc jakoś dam radę No co Ty jakie dolegliwości nic kompletnie tak jak było tak jest tylko w ubrania się nie mieszczęTak przez tydzień mam brać po 5mg i po tygodniu odstawiam, luteinę mi zamienil jakimiś tabletkami z progesteronem do polykania bo niestety luteina bardzo nasilała wymioty. Po 30 dniach też odstawiamy progesteron. A ty kiedy masz usg prenatalne? Ja mam 24 sierpnia u jakiejś Pani dr bo nasz lekarz na urlopie a 8 września kolejna wizyta u dr. Pojawily Ci się jakieś dolegliwości?