Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Tak o ten płyn chodzi ale czemu on ma służyć to nie wiemchyba chodzi o plyn w zatoce Douglasa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak o ten płyn chodzi ale czemu on ma służyć to nie wiemchyba chodzi o plyn w zatoce Douglasa
Zastanawia mnie to , bo pierwszy raz się tak lekarka moja ucieszyła na ten płyn ze jest ladnyTak o ten płyn chodzi ale czemu on ma służyć to nie wiem
Tak naprawdę każda próba to nowa nadzieja będzie dobrzeZastanawia mnie to , bo pierwszy raz się tak lekarka moja ucieszyła na ten płyn ze jest ladny
Tylko człowiekowi nadzieje robią ...
Ja jestem niecierpliwa panikara… mogłabym napisać książkę na temat objawow, które okazały się nie być ciążą ale teraz mimo tej sytuacji mam jakiś spokój i czekam cierpliwie, jakoś mi leci ten czas. Ale nie nastawiam się, ze się udało, bo ja zawsze mam pod górkę a i nie obserwuje absolutnie żadnych zmian w organizmie nawet te piersi już mnie bolą mniej. Jedynie przedokresowe smaczki, ale z tym to zawsze jest u mnie jazdaNajgorsze jest to czekanie czy się udało...
Mamusie nasze czekają na usg...
Ciagle jakieś czekanie a ja nie należę do cierpliwych osób hehe
Co miesiąc się dopatruje objawów itp
W zeszłym miesiącu to już prawie byłam pewna ze się udało tak mnie wszystko bolało jak w pierwszej ciazy a tu takie rozczarowanie było.....
A Wy jak sobie radzicie?
Ja tez zero…Jak tam dziewczyny po inseminacji z tego miesiąca się czuja? Ja totalnie nic - zero,
Kiedy która niedługo testuje?
U mnie dziewczyny nie najlepiej. Wczoraj zaczęłam krwawic, myślałam, ze to poronienie. Umówiłam się do lekarza i na usg wyszło, ze mam krwiaka w dolnym biegunie jaja płodowego. Dostałam zwolnienie na 2 tygodnie i zalecenie żeby leżeć. Jestem przerażona, dzisiaj też krwawię na brązowo. Tak długo czekałam na te ciąże, a tutaj takie coś mnie spotkało.wiem, że to nie jest proste ale staraj się myśleć pozytywnie. U mnie jakiś czas temu też lekarz stwierdził krwiaka 1 cm, przez 2 tygodnie leżałam plackiem wstawałam tylko do toalety, na szczęście nie krwawiłam ale dzięki Bogu krwiak się w pełni wchlona i nie ma ppk nim śladu więc u Ciebie też będzie dobrze głową do góry
Nie martw się na zapas...niejedna kobieta w ciąży miała plamienia i wszystko skończyło się dobrze oszczędzaj się i wypoczywaj...i myśl pozytywnie ...choć wiem, że to tylko tak łatwo się mówiU mnie dziewczyny nie najlepiej. Wczoraj zaczęłam krwawic, myślałam, ze to poronienie. Umówiłam się do lekarza i na usg wyszło, ze mam krwiaka w dolnym biegunie jaja płodowego. Dostałam zwolnienie na 2 tygodnie i zalecenie żeby leżeć. Jestem przerażona, dzisiaj też krwawię na brązowo. Tak długo czekałam na te ciąże, a tutaj takie coś mnie spotkało.