reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    34
reklama
Leczę się w Krakowie. Dla mnie in vitro to też zawsze była ostateczna ostateczność ...nawet w życiu nie przypuszczałam, że kiedyś stanę przed takim wyborem. Mówi się trudno...lekarz twierdzi, że 3 nieudane IUI mówią same za siebie.
My mieliśmy robić in vitro po dwóch nieudanych inseminacjach. Tez to była dla mnie ciężka decyzja, ale nie chcieliśmy tracić więcej czasu, bo lata niestety lecą. Tak jak dziewczyny pisały wyżej, jeżeli macie odłożone finanse, to może warto zastanowić się nad in vitro.

Nie, nie. Ja się męczę z @. Myślę, że będziemy się inseminować w przyszlym tyg. Jestem ciekawa jak zareaguję na Clo. Po Aromku mialam jeden pecherzyk. Tutaj mam zastrzezenie lekarza, ze jak beda 4 to nie robia zabiegu.
U mnie po CLO były 2, CLO nie jest aż takie mocne, wiec nie powinnaś mieć problemu z duża liczba pęcherzyków. Z tego co pamietam to dziewczyny miały chyba najwiecej 3.

Ja też w Krakowie ☺️ No u mnie w klinice więcej nie polecają niestety… sprawdź sobie jeszcze takiego lekarza Michał Strus (nie struś) kiedyś go znalazłam na insta, siedzi w temacie niepłodności No i akurat jest z Krakowa ☺️
ja bym wcześniej spróbowała wszystko, bioenergoterapeuci, akupunktura. Ale ja akurat wierze w takie rzeczy ;)
Dziękuję za namiary...choć uważam, że mój lekarz też jest spoko 😊 Choć jak pytałam dziś np o koenzym Q10, Wit D to powiedział, że to nie działa, a dziewczyny na forum pisały co innego, o mezoterapii też nic nie wspomniał 🤪 . Karolcia91 , a do której kliniki chodzisz jeśli mogę zapytać ? 😊 Ja leczę się w CZMacierzyństwo.

Byłam wczoraj na monitoringu po iui
Wszystko elegancko popękało, dwa pecherzyki 🥰płyn ponoć jakiś jest wiec dobrze , mówi ze czekamy
No i dała mi skierowanie do szpitala na histeroskopie
Moja lekarka podbudowała mnie wczoraj
Z nią zaszłam w 1 ciaze ale teraz jakoś idzie pod górkę
Oby teraz się udało

Wszystko elegancko popękało, dwa pecherzyki 🥰płyn ponoć jakiś jest wiec dobrze , mówi ze czekamy
Oby teraz się udało
Musi się udać zwłaszcza że lekarka jest dobrej myśli 😊 trzymam kciuki 😊

reklama
Oby teraz się udało
U mnie było to samo, też sporo płynu. Będziemy razem testować 😱

Do góry