Kasiulka128
Fanka BB :)
Ja już po wizycie. Ten cykl odpada bo pęcherzyk za mały ...mówił że czasem się tak zdarza....i albo idziemy dalej w inseminację, albo in vitro. Co tu robić ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeżeli jesteś w stanie opłacić in vitro to chyba bym szła w ta stronęJa już po wizycie. Ten cykl odpada bo pęcherzyk za mały ...mówił że czasem się tak zdarza....i albo idziemy dalej w inseminację, albo in vitro. Co tu robić ?
No mam dylemat...muszę to na chłodno z mężem omówić....ale faktycznie podejście szablonowe jest...jak IUI nie daje efektów to kierują na in vitro, gdzie też niczego nie gwarantująJeżeli jesteś w stanie opłacić in vitro to chyba bym szła w ta stronę
Kuurcze, ale numer. Ja nie mam żadnych plamień. U mnie akurat szyjka była ładnie widoczna. A kiedy masz zamiar testować? Ja to nie w temacie jestem, lekarka mówiła ze można już w sobotę próbować, ale coś myśle, ze to za wcześnie po tym duphastonie to zaraz można sobie ciąże wkręcić
My w ogóle byliśmy bez w czwartek był seks, w w piątek niespodziewanie inseminacja. Pani doktor nawet się z tego cieszyła, a i materiału oddać sie udało nawet sporoDziewczyny, ja tak z innej beczki. I za pozwoleniem. Ile dni abstynencji macie przed oddaniem nasienia do inseminacji? U nas się wszystko komplikuje, bo kluczowe dni wypadają w weekend
O Pani! To Wy to już totalnie po bandzie Ale może to i lepiej a nie jakieś obliczenia i życie od do. A czy Wy macie informację ile nasienia macie podane? Tzn ja mam, ale nie rozumiemMy w ogóle byliśmy bez w czwartek był seks, w w piątek niespodziewanie inseminacja. Pani doktor nawet się z tego cieszyła, a i materiału oddać sie udało nawet sporo
Współczuje to okropnie trudna decyzja… jak dla mnie jest to ostateczność. Może warto to jeszcze skonsultować z kimś innym.. a w jakim mieście się leczysz?No mam dylemat...muszę to na chłodno z mężem omówić....ale faktycznie podejście szablonowe jest...jak IUI nie daje efektów to kierują na in vitro, gdzie też niczego nie gwarantują
Tak my mieliśmy ile plemników mi podaliO Pani! To Wy to już totalnie po bandzie Ale może to i lepiej a nie jakieś obliczenia i życie od do. A czy Wy macie informację ile nasienia macie podane? Tzn ja mam, ale nie rozumiem
Haha No tak, bo z kalendarzyka wynikalo, ze inseminacja powinna być wczoraj ale tak czułam, ze będzie szybciej. No i tak wyszło wszystko na wariata Nie mam tej kartki przy sobie, tez tego nie rozumiałam, ale wiem ze maz się dziwił, ze aż tyle się udało oddacO Pani! To Wy to już totalnie po bandzie Ale może to i lepiej a nie jakieś obliczenia i życie od do. A czy Wy macie informację ile nasienia macie podane? Tzn ja mam, ale nie rozumiem
Ja mam napisane, że liczba w 1 mililitrze to 36,9 mln/ml, ruch progresywny 64%, liczba plemników progresywnych 23,9 mln. Przeniesiono 0,3 ml zawiesiny. Kto mi to obliczy?Tak my mieliśmy ile plemników mi podali
O kurde u mnie poprostu napisali tyle i tyle milionów plemników ale kombinacjaJa mam napisane, że liczba w 1 mililitrze to 36,9 mln/ml, ruch progresywny 64%, liczba plemników progresywnych 23,9 mln. Przeniesiono 0,3 ml zawiesiny. Kto mi to obliczy?