reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    34
Ja już po wizycie. Ten cykl odpada bo pęcherzyk za mały ...mówił że czasem się tak zdarza....i albo idziemy dalej w inseminację, albo in vitro. Co tu robić ?🧐

reklama
Kuurcze, ale numer. Ja nie mam żadnych plamień. U mnie akurat szyjka była ładnie widoczna. A kiedy masz zamiar testować? Ja to nie w temacie jestem, lekarka mówiła ze można już w sobotę próbować, ale coś myśle, ze to za wcześnie 😂 po tym duphastonie to zaraz można sobie ciąże wkręcić 😂
Dziewczyny, ja tak z innej beczki. I za pozwoleniem. Ile dni abstynencji macie przed oddaniem nasienia do inseminacji? 🤔 U nas się wszystko komplikuje, bo kluczowe dni wypadają w weekend 🙄
My w ogóle byliśmy bez 🙈 w czwartek był seks, w w piątek niespodziewanie inseminacja. Pani doktor nawet się z tego cieszyła, a i materiału oddać sie udało nawet sporo 😅

My w ogóle byliśmy bez 🙈 w czwartek był seks, w w piątek niespodziewanie inseminacja. Pani doktor nawet się z tego cieszyła, a i materiału oddać sie udało nawet sporo 😅
O Pani! To Wy to już totalnie po bandzie 😁 Ale może to i lepiej a nie jakieś obliczenia i życie od do. A czy Wy macie informację ile nasienia macie podane? Tzn ja mam, ale nie rozumiem 🤷🏼‍♀️😂

No mam dylemat...muszę to na chłodno z mężem omówić....ale faktycznie podejście szablonowe jest...jak IUI nie daje efektów to kierują na in vitro, gdzie też niczego nie gwarantują 🙄
Współczuje 😞 to okropnie trudna decyzja… jak dla mnie jest to ostateczność. Może warto to jeszcze skonsultować z kimś innym.. a w jakim mieście się leczysz?

O Pani! To Wy to już totalnie po bandzie 😁 Ale może to i lepiej a nie jakieś obliczenia i życie od do. A czy Wy macie informację ile nasienia macie podane? Tzn ja mam, ale nie rozumiem 🤷🏼‍♀️😂
Haha No tak, bo z kalendarzyka wynikalo, ze inseminacja powinna być wczoraj 😛 ale tak czułam, ze będzie szybciej. No i tak wyszło wszystko na wariata 🤷🏻‍♀️ Nie mam tej kartki przy sobie, tez tego nie rozumiałam, ale wiem ze maz się dziwił, ze aż tyle się udało oddac 🙈

reklama
Do góry