CiagleNiewyspana
Fanka BB :)
No mówię Wam. A ja mam taki talent matematyczny, że zaraz by mi powychodzily pierwiatki albo jaka delta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
36,9razy 0,3Ja mam napisane, że liczba w 1 mililitrze to 36,9 mln/ml, ruch progresywny 64%, liczba plemników progresywnych 23,9 mln. Przeniesiono 0,3 ml zawiesiny. Kto mi to obliczy?
Równa się 11,0736,9razy 0,3
Ale nie wszystkie plemniki są progresywne36,9razy 0,3
Leczę się w Krakowie. Dla mnie in vitro to też zawsze była ostateczna ostateczność ...nawet w życiu nie przypuszczałam, że kiedyś stanę przed takim wyborem. Mówi się trudno...lekarz twierdzi, że 3 nieudane IUI mówią same za siebie.Współczuje to okropnie trudna decyzja… jak dla mnie jest to ostateczność. Może warto to jeszcze skonsultować z kimś innym.. a w jakim mieście się leczysz?
To ja nadal nic nie wiem i może niech tak zostanie. Będę żyła w błogiej nieświadomościAle nie wszystkie plemniki są progresywne
Ważne że jest co podać reszta jest nieistotnaTo ja nadal nic nie wiem i może niech tak zostanie. Będę żyła w błogiej nieświadomości
O to to!Ważne że jest co podać reszta jest nieistotna
Ja też w Krakowie No u mnie w klinice więcej nie polecają niestety… sprawdź sobie jeszcze takiego lekarza Michał Strus (nie struś) kiedyś go znalazłam na insta, siedzi w temacie niepłodności No i akurat jest z KrakowaLeczę się w Krakowie. Dla mnie in vitro to też zawsze była ostateczna ostateczność ...nawet w życiu nie przypuszczałam, że kiedyś stanę przed takim wyborem. Mówi się trudno...lekarz twierdzi, że 3 nieudane IUI mówią same za siebie.
Dokładnie! Czyli już jesteś po?O to to!