Napisz To chyba zapowiada się ze będziesz tak już miała cała ciaze zero mdłości i wymiotów, szokJakie mdłości jakie wymioty jajniki tylko dają mi popalić a tak to jakbym w ciąży nie była napisze jak wyjdę od doktorka
reklama
karolcia91
Fanka BB :)
Dziewczyny moje podejrzenia się sprawdziły byłam na usg i piękne endometrium, pęcherzyk 21 mm, więc decyzja działamy już! I na złamanie karku jechaliśmy do kliniki. Także No już jestem po zabiegu cieszę się, że tak spontanicznie, bo nie było kiedy myśleć i się stresować. Teraz pytanie do doświadczonych - jak przetrwać te dwa tygodnie
Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Odpowiedź od doświadczonej- to awykonalne Ja wytrzymałam 12 dniDziewczyny moje podejrzenia się sprawdziły byłam na usg i piękne endometrium, pęcherzyk 21 mm, więc decyzja działamy już! I na złamanie karku jechaliśmy do kliniki. Także No już jestem po zabiegu cieszę się, że tak spontanicznie, bo nie było kiedy myśleć i się stresować. Teraz pytanie do doświadczonych - jak przetrwać te dwa tygodnie
Jak testowanie poszło? Mam nadzieję że udało sieJa testuje czwartek /piątek
Beta 1,7Jak testowanie poszło? Mam nadzieję że udało sie
Przykro następnym razem musi się udacBeta 1,7
Ojjjjj ciężko będzie wytrzymać ja po 11 dniach robiłam betę bądź dobrej myśli a my trzymamy kciukiDziewczyny moje podejrzenia się sprawdziły byłam na usg i piękne endometrium, pęcherzyk 21 mm, więc decyzja działamy już! I na złamanie karku jechaliśmy do kliniki. Także No już jestem po zabiegu cieszę się, że tak spontanicznie, bo nie było kiedy myśleć i się stresować. Teraz pytanie do doświadczonych - jak przetrwać te dwa tygodnie
Superczyli spontanicznie wyszło fajnieDziewczyny moje podejrzenia się sprawdziły byłam na usg i piękne endometrium, pęcherzyk 21 mm, więc decyzja działamy już! I na złamanie karku jechaliśmy do kliniki. Także No już jestem po zabiegu cieszę się, że tak spontanicznie, bo nie było kiedy myśleć i się stresować. Teraz pytanie do doświadczonych - jak przetrwać te dwa tygodnie
Teraz tylko 2 tyg czekania
Przykro miBeta 1,7
A ja mam zawsze napisany wynik <0,2
Czyli jak było 1,7 to znaczy ze coś było ale nie zagnieździło się ?
reklama
W poniedziałek mam zrobić jeszcze raz betę żeby mieć 100% pewność. I wtedy będę umawiać się do lekarza co dalej.Przykro mi
A ja mam zawsze napisany wynik <0,2
Czyli jak było 1,7 to znaczy ze coś było ale nie zagnieździło się ?
Ten wynik 1,7 sama nie wiem jak mam go interpretować