Więc coś sie juz zaczyna mnie wciąż męczy senność ale niestety zaczęły się wymioty po za samymi nudnościami, które pojawiły się jakiś czas temu dzień bez drzemki w ciągu dnia to rzadkość mam nadzieję, że wraz z końcem 1 trymestru dolegliwości minąłNiestety wspaniale oprócz ciągłego zmęczenia aktualnie cieszę się chwilą bo za jakieś 3godz dopadnie mnie zmęczenie stulecia i będzie trwało do jutra boję się co zobaczę na następnej wizycie bo nawet cycki mnie nie bolą... a Tobie jak się wiedzie ?
reklama
eij
Fanka BB :)
To napewnoMoże kwestia jest tego typu że ja wszystko robię prywatnie w laboratorium mojego ginekologa
Cukierkowa20pare
Mimo wszystko Ci zazdroszczę, przynajmniej czujesz że jesteś w ciąży ja się cały czas zastanawiam czy dalej w niej jestemWięc coś sie juz zaczyna mnie wciąż męczy senność ale niestety zaczęły się wymioty po za samymi nudnościami, które pojawiły się jakiś czas temu dzień bez drzemki w ciągu dnia to rzadkość mam nadzieję, że wraz z końcem 1 trymestru dolegliwości minął
Na wyniki biocenozy nie czekałam długo bo robią u mnie w klinice, tak to mówią ze trwa dluzejKurczę dziewczyny teraz jeszcze się stresuje czy zdążę zrobić biocenozę, zwlekałam z tym żeby była jak najświeższa a teraz wszystko tak szybko zaczyna się dziać, że nie wiem czy zdążę. Monitoring mam 30 lipca. Ile wy czekałyście na wyniki biocenozy?
Czekałam 5dni
Napewno wszystko jest w porządku i dzidziuś się prawidłowo rozwija a tylko pozazdrościć braku nudnościMimo wszystko Ci zazdroszczę, przynajmniej czujesz że jesteś w ciąży ja się cały czas zastanawiam czy dalej w niej jestem
Cukierkowa naprawdę powinnaś się cieszyćNapewno wszystko jest w porządku i dzidziuś się prawidłowo rozwija a tylko pozazdrościć braku nudności
Uwierz mi ze lepiej nie mieć mdłości itp
Są dziewczyny co nie maja nic cała ciąże , tylko porod
Nie stresuj się na pewno jest wszystko dobrze , tak jak mówi lekarz
Cukierkowa20pare
Ja wiem zdaję sobie z tego sprawę ale jakbym miała cokolwiek to wiedziałabym że coś tam się dzieje a tak to dupaCukierkowa naprawdę powinnaś się cieszyć
Uwierz mi ze lepiej nie mieć mdłości itp
Są dziewczyny co nie maja nic cała ciąże , tylko porod
Nie stresuj się na pewno jest wszystko dobrze , tak jak mówi lekarz
Pewnie będzie później kopało jak nie wiem coJa wiem zdaję sobie z tego sprawę ale jakbym miała cokolwiek to wiedziałabym że coś tam się dzieje a tak to dupa
Cukierkowa20pare
30.07 Mam wizytę, jeżeli będzie wszystko w porządku to myślę że przyjmę w końcu do wiadomosci ze taki mój urokPewnie będzie później kopało jak nie wiem co
reklama
karolcia91
Może kwestia jest tego typu że ja wszystko robię prywatnie w laboratorium mojego ginekologa
Tez się umówiłam do kliniki na poniedziałek ale zobaczymy czy będzie lUl, bo w sierpniu zmieniają adres…. Ja zwariuje, my zawsze mamy pod górkęNa wyniki biocenozy nie czekałam długo bo robią u mnie w klinice, tak to mówią ze trwa dluzej
Czekałam 5dni