reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    34
Niestety wspaniale oprócz ciągłego zmęczenia 😁 aktualnie cieszę się chwilą bo za jakieś 3godz dopadnie mnie zmęczenie stulecia i będzie trwało do jutra 😁 boję się co zobaczę na następnej wizycie bo nawet cycki mnie nie bolą... a Tobie jak się wiedzie ?
Więc coś sie juz zaczyna 🙂 mnie wciąż męczy senność ale niestety zaczęły się wymioty po za samymi nudnościami, które pojawiły się jakiś czas temu😏 dzień bez drzemki w ciągu dnia to rzadkość 😉 mam nadzieję, że wraz z końcem 1 trymestru dolegliwości minął 😉

reklama
Więc coś sie juz zaczyna 🙂 mnie wciąż męczy senność ale niestety zaczęły się wymioty po za samymi nudnościami, które pojawiły się jakiś czas temu😏 dzień bez drzemki w ciągu dnia to rzadkość 😉 mam nadzieję, że wraz z końcem 1 trymestru dolegliwości minął 😉
Mimo wszystko Ci zazdroszczę, przynajmniej czujesz że jesteś w ciąży 😊 ja się cały czas zastanawiam czy dalej w niej jestem

Kurczę dziewczyny teraz jeszcze się stresuje czy zdążę zrobić biocenozę, zwlekałam z tym żeby była jak najświeższa a teraz wszystko tak szybko zaczyna się dziać, że nie wiem czy zdążę. Monitoring mam 30 lipca. Ile wy czekałyście na wyniki biocenozy?
Na wyniki biocenozy nie czekałam długo bo robią u mnie w klinice, tak to mówią ze trwa dluzej
Czekałam 5dni

Napewno wszystko jest w porządku i dzidziuś się prawidłowo rozwija a tylko pozazdrościć braku nudności 😃
Cukierkowa naprawdę powinnaś się cieszyć
Uwierz mi ze lepiej nie mieć mdłości itp
Są dziewczyny co nie maja nic cała ciąże , tylko porod
Nie stresuj się na pewno jest wszystko dobrze , tak jak mówi lekarz ☺️

Cukierkowa naprawdę powinnaś się cieszyć
Uwierz mi ze lepiej nie mieć mdłości itp
Są dziewczyny co nie maja nic cała ciąże , tylko porod
Nie stresuj się na pewno jest wszystko dobrze , tak jak mówi lekarz ☺️
Ja wiem zdaję sobie z tego sprawę ale jakbym miała cokolwiek to wiedziałabym że coś tam się dzieje a tak to dupa

reklama
Może kwestia jest tego typu że ja wszystko robię prywatnie w laboratorium mojego ginekologa
Na wyniki biocenozy nie czekałam długo bo robią u mnie w klinice, tak to mówią ze trwa dluzej
Czekałam 5dni
Tez się umówiłam do kliniki na poniedziałek 😊 ale zobaczymy czy będzie lUl, bo w sierpniu zmieniają adres…. Ja zwariuje, my zawsze mamy pod górkę 🥲

Do góry