Ja się zapytałam o witaminy bo czytałam, że powiino się brać od początku i polecił mi właśnie te "mama dha"
ZwykleTo i ja sobie jutro kupie masz premium czy zwykle?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się zapytałam o witaminy bo czytałam, że powiino się brać od początku i polecił mi właśnie te "mama dha"
ZwykleTo i ja sobie jutro kupie masz premium czy zwykle?
Ja się pytałam czy mam brać to powiedział że tak i że zaraz mi wszystko powie tylko najpierw usg i zapomniał a ja jak usłyszałam serduszko to już całkiem odpłynęłamZwykle
Ja w pierwszej ciazy brałam Femibion 1a potem chyba 2, zależy który trymestrJa się pytałam czy mam brać to powiedział że tak i że zaraz mi wszystko powie tylko najpierw usg i zapomniał a ja jak usłyszałam serduszko to już całkiem odpłynęłam
Mnie podbrzusze nie boli, tylko piersi. Tez dostałam progesteron dopochwowy, większa dawkę niż brałam wcześniej doustnie i przy tym doustnym też mnie piersi bolały, wiec u mnie to jest wina progesteronu. Kiedy robisz betę? Ja mam zrobić w środę.Jak tam dziewczyny się czujecie??
Ja powiem tak ze dziwnie .... może przez ta luteinę dopochwowo, nie brałam nigdy
Mega mnie boli podbrzusze i piersi
Ale nie nastawiam się bo może jeszcze po zastrzyku? Choć minęło już sporo czasu bo 1,5 tyg
Jak się czulyscie na progesteronie?
Beta w czwartekMnie podbrzusze nie boli, tylko piersi. Tez dostałam progesteron dopochwowy, większa dawkę niż brałam wcześniej doustnie i przy tym doustnym też mnie piersi bolały, wiec u mnie to jest wina progesteronu. Kiedy robisz betę? Ja mam zrobić w środę.
Miesiąc temu brałam doustnie Duphaston i mnie bardzo mdlilo i zoladek bolał po nim i poprosiłam o dopochwowoMnie podbrzusze nie boli, tylko piersi. Tez dostałam progesteron dopochwowy, większa dawkę niż brałam wcześniej doustnie i przy tym doustnym też mnie piersi bolały, wiec u mnie to jest wina progesteronu. Kiedy robisz betę? Ja mam zrobić w środę.
To może jakieś bóle implantacyjne zazdroszczę, ja też bym chciała żeby mi coś zakuło, to może miałabym większa nadzieje na powodzenie. Byłoby pieknie, żeby się udałoMiesiąc temu brałam doustnie Duphaston i mnie bardzo mdlilo i zoladek bolał po nim i poprosiłam o dopochwowo
Lepiej się po nim czuje
Tylko ten ból podbrzusza taki jest dziwny, nie jak na okres , może po tej luteinie
Staraczka 1990 obyśmy w przyszłym tygodniu świętowały
No zobaczymyTo może jakieś bóle implantacyjne zazdroszczę, ja też bym chciała żeby mi coś zakuło, to może miałabym większa nadzieje na powodzenie. Byłoby pieknie, żeby się udało