Zapewne tak w końcu fasolki są z tego samego dniaTak w piątek wieczorem coś mi się wydaje, że jeżeli będzie wszystko dobrze to będziemy prowadzone ramię w ramię
reklama
Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Niesamowita rzecz ten sam lekarz, ten sam dzieńZapewne tak w końcu fasolki są z tego samego dnia
To był nasz szczęśliwy dzień no i doktora równieżNiesamowita rzecz ten sam lekarz, ten sam dzień
Cukierkowa20pare
Jak byłam u Niego to śmiał się, że już jedna dzisiaj taka miał i, że chyba do jednego wiadra próbki zlaliTo był nasz szczęśliwy dzień no i doktora również
Cześć,
A ja mam pytanie do Was trochę z innej ‚beczki’ i miałyście robioną inseminacje i od samego początku zastrzyki z heparyny ze względu na przeciwciała w organizmie ?
Jeśli tak to jak lekarz odniósł się do zastrzyków a pracy fizycznej?
Z góry dziękuje za odpowiedz
A ja mam pytanie do Was trochę z innej ‚beczki’ i miałyście robioną inseminacje i od samego początku zastrzyki z heparyny ze względu na przeciwciała w organizmie ?
Cukierkowa20pare
Ja miałam zastrzyki ze względu na gęsta krew. Nie wiem czy mają coś do pracy fizycznej bo mi lekarz tak czy siak kazał się oszczędzać bo przecież zabieg mógł się udać i mogłam być w ciążyCześć,
Ale dostałaś L4 od razu czy to było takie na ‚odczepnego’? Bo wiadomo oszczędzać się trzeba ale w pracy o tak swoje trzeba robićJa miałam zastrzyki ze względu na gęsta krew. Nie wiem czy mają coś do pracy fizycznej bo mi lekarz tak czy siak kazał się oszczędzać bo przecież zabieg mógł się udać i mogłam być w ciąży
Ja w piątek idę zrobić betę czy udało się ostatni raz z zastrzykiem ovitrelle
Jeśli nie,to zaczyn procedurę do inseminacji i właśnie nie wiem na co się nastawiać
U mnie pierwsza inseminacja się udala ale to dopiero 4 tydzień na ostatniej wizycie w ubiegłą środę dostałam l4 od lekarza że względu na zalecany odpoczynek a fakt, że z zawodu jestem masażystka. Nie dostałam heparyny jedynie acard, encorton, luteinę i utrogestan globulki dopochwowe. W piątek kolejna wizytaAle dostałaś L4 od razu czy to było takie na ‚odczepnego’? Bo wiadomo oszczędzać się trzeba ale w pracy o tak swoje trzeba robić
Ja w piątek idę zrobić betę czy udało się ostatni raz z zastrzykiem ovitrelle
Jeśli nie,to zaczyn procedurę do inseminacji i właśnie nie wiem na co się nastawiać
Cukierkowa20pare
Ja nie potrzebuje L4 ale myślę że jeżeli podchodzisz do IUI to masz problem z zajsciem w ciążę lub jej utrzymaniem i lekarz powinien dac Ci zwolnienie jeżeli go potrzebujesz. Mój po pozytywnym teście chciał mi dać
reklama
Generalnie mój problem jest taki,że mój pęcherzyk nie pęka przez endometriozę,dlatego dostaje zastrzyki ovitrelle i gonapeptyl. Z tym,że od grudnia nie udaje się mimo dobrych wyników moich jak i partnera . A przez moje problemy z wątroba będą potrzebne zastrzyki z heparyny.Dlatego chciałam się dowiedzieć czy np.heparyna jest wskazaniem do L4 czy ogólnie problem z płodnością jest wskazaniem bo nie ukrywając nie chciałabym po takim czasie starania pójść do pracy (pracuje na dziale mięsnym w sklepie więc generalnie wiszę ciagle na ladzie brzuchem bo jestem niska ) i całą zmianę naciągać brzuch a po zmianie brać zastrzyki na podtrzymanie bo to trochę jedno przeczy drugiemu .Ja nie potrzebuje L4 ale myślę że jeżeli podchodzisz do IUI to masz problem z zajsciem w ciążę lub jej utrzymaniem i lekarz powinien dac Ci zwolnienie jeżeli go potrzebujesz. Mój po pozytywnym teście chciał mi dać