A miałaś teraz jakieś objawy po IUI, które wskazywałyby na ciąże? U mnie w piątek mijają dwa tygodnie i póki co nie czuje nic, wiec obawiam się, ze u mnie konieczne będzie kolejne podejście. Daj jutro znać, jak będziesz po wizycie
reklama
To ciekawe , nie słyszałam o tym, zapisze sobie jakby nie wyszło to powiem mojemu lekarzowiLekarz zlecił mi szereg badań między innymi badanie Pct po stosunku
Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Kochana ja też chodzę do Wdowiaka tyle że do Jego prywatnego gabinetu ale IUI mi robił w Ovum wspaniały lekarzJutro mam wizytę u dr Wdowiaka w Ovum w Lulblinie zobaczymy co powie mam nadzieję, że wszystko się uda i zostaniemy szczęśliwymi rodzicami. U nas dodatkowo nasienie męża nie było zadowalające po 2 miesiącach suplementacji Sermatropem alfa i baby start parametry się poprawily ale czytając o skuteczności inseminacji nie nastawiałam się zresztą do tej pory trudno uwierzyć że udało się za 1 razem
Cukierkowa20pare
Chce te objawy bo będę spokojniejsza jutro lecę na betę to mam nadzieję że już mi trochę ulżySpokojnie
Ja tez się tak czułam w pierwszej ciazy, cieszyłam się ze praktycznie zero objawów a jak się pojawiły w 7-8 tyg to nie wiedziałam jak się nazywam
Będzie dobrze
Trafiłam do niego przez znajomych którym pomógł w staraniach o bobaska i póki co jestem bardzo zadowolonaKochana ja też chodzę do Wdowiaka tyle że do Jego prywatnego gabinetu ale IUI mi robił w Ovum wspaniały lekarz
Cukierkowa20pare
Janrez trafiłam poczta pantoflową ja jestem bardzo zadowolona, jutro do Niego lecęTrafiłam do niego przez znajomych którym pomógł w staraniach o bobaska i póki co jestem bardzo zadowolona
Ja też jestem na jutro umówionaJanrez trafiłam poczta pantoflową ja jestem bardzo zadowolona, jutro do Niego lecę
Cukierkowa20pare
Jaki ten świat malyJa też jestem na jutro umówiona
A ty robiłaś już betę? Jaki wynik?W piątek miałam 7,76 a dziś już 127,8
reklama
Cukierkowa20pare
W pon 12 dpo i IUI 50, jutro przed wizytą idę jeszcze raz zbadać czy coś się dzieje