Hej dziewczyny po ponad 2 latach bezskutecznych starań o dziecko zdecydowaliśmy się na inseminacje (u mnie problem- wrogi śluz), przed inseminacja stymulowane jajeczkowanie w wyniku czego pojawiły się 3 dojrzałe pęcherzyki, dzień przed inseminacja zastrzyk ovitrelke na pęknięcie pęcherzyka i w końcu pierwsza inseminacja, która odbyła się 9 czerwca. Po 2 tygodniach lekarz zalecił mi zrobić badanie beta Hcg ale moja niepewność nie pozwoliła czekać i już w piątek 18.06 zrobiłam pierwsze badanie, które wskazuję ciąże. W międzyczasie 3 pozytywne testy i dziś kolejne badanie Beta Hcg, które potwierdza skuteczność inseminacji. Jesteśmy z mężem przeszczesliwi teraz oby wszystko rozwijało się bez komplikacji. Dziewczyny nie traćcie nadziei
reklama
Kasiulka128
Fanka BB :)
Dzięki za pocieszenie , bo Ja już powoli tracę nadzieję w skuteczność tego zabiegu. No ale walczymy dalej. Może 3 inseminacja okaże się być tą szczęśliwąHej dziewczyny po ponad 2 latach bezskutecznych starań o dziecko zdecydowaliśmy się na inseminacje (u mnie problem- wrogi śluz), przed inseminacja stymulowane jajeczkowanie w wyniku czego pojawiły się 3 dojrzałe pęcherzyki, dzień przed inseminacja zastrzyk ovitrelke na pęknięcie pęcherzyka i w końcu pierwsza inseminacja, która odbyła się 9 czerwca. Po 2 tygodniach lekarz zalecił mi zrobić badanie beta Hcg ale moja niepewność nie pozwoliła czekać i już w piątek 18.06 zrobiłam pierwsze badanie, które wskazuję ciąże. W międzyczasie 3 pozytywne testy i dziś kolejne badanie Beta Hcg, które potwierdza skuteczność inseminacji. Jesteśmy z mężem przeszczesliwi teraz oby wszystko rozwijało się bez komplikacji. Dziewczyny nie traćcie nadziei
Cukierkowa20pare
Ja też miałam inseminacje 9 czerwca jakie miałaś wyniki bety ?Hej dziewczyny po ponad 2 latach bezskutecznych starań o dziecko zdecydowaliśmy się na inseminacje (u mnie problem- wrogi śluz), przed inseminacja stymulowane jajeczkowanie w wyniku czego pojawiły się 3 dojrzałe pęcherzyki, dzień przed inseminacja zastrzyk ovitrelke na pęknięcie pęcherzyka i w końcu pierwsza inseminacja, która odbyła się 9 czerwca. Po 2 tygodniach lekarz zalecił mi zrobić badanie beta Hcg ale moja niepewność nie pozwoliła czekać i już w piątek 18.06 zrobiłam pierwsze badanie, które wskazuję ciąże. W międzyczasie 3 pozytywne testy i dziś kolejne badanie Beta Hcg, które potwierdza skuteczność inseminacji. Jesteśmy z mężem przeszczesliwi teraz oby wszystko rozwijało się bez komplikacji. Dziewczyny nie traćcie nadziei
Kasiulka128
Będzie dobrzeUda wam się suma sumarum ja też nie mogę być do końca pewna powodzenia... jutro idę na drugą betę, zobaczymy jak rośnie i czy w ogóle
Pocieszyłas bo mówią ze do 12 %szans jest i się zastanawiam na ile to ma sensHej dziewczyny po ponad 2 latach bezskutecznych starań o dziecko zdecydowaliśmy się na inseminacje (u mnie problem- wrogi śluz), przed inseminacja stymulowane jajeczkowanie w wyniku czego pojawiły się 3 dojrzałe pęcherzyki, dzień przed inseminacja zastrzyk ovitrelke na pęknięcie pęcherzyka i w końcu pierwsza inseminacja, która odbyła się 9 czerwca. Po 2 tygodniach lekarz zalecił mi zrobić badanie beta Hcg ale moja niepewność nie pozwoliła czekać i już w piątek 18.06 zrobiłam pierwsze badanie, które wskazuję ciąże. W międzyczasie 3 pozytywne testy i dziś kolejne badanie Beta Hcg, które potwierdza skuteczność inseminacji. Jesteśmy z mężem przeszczesliwi teraz oby wszystko rozwijało się bez komplikacji. Dziewczyny nie traćcie nadziei
Ja testuje w piątek kochane
Cukierkowa20pare
Kurde niby beta 50 12dpo ale coś mnie brzuch zaczyna boleć jak na jutrzejszy okres ... mam nadzieję że nie przyjdzie...
Druga 1 była biochemicznaKtóra to twoja inseminacja?
W piątek miałam 7,76 a dziś już 127,8Ja też miałam inseminacje 9 czerwca jakie miałaś wyniki bety ?
Pocieszyłas bo mówią ze do 12 %szans jest i się zastanawiam na ile to ma sens
reklama
Staraczka1990
Ja tez testuje w piątekPocieszyłas bo mówią ze do 12 %szans jest i się zastanawiam na ile to ma sens