reklama
Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Mam nadzieję że tak jak u Ciebie jutro będzie ponad 100
Cukierkowa20pare
Nie dziękuję trzymam kciuki za dobre wieści na wizycieBędzie dobrze powodzenia
Staraczka1990
Ja miałam testować betę w piątek, ale nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj test ciążowy (jestem 13 dni po IUI) i niestety nic nie wyszło. Będę szykować się do kolejnej IUI, tym razem stymulowanej, mam nadzieje, ze to zwiększy moje szanse. Paula i Cukierkowa20pare, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Cukierkowa20pare
Przykro mi ale w końcu napewno się uda, ja dzisiaj z samego rana polecialam zobaczyć czy beta rosnie prawidłowo... strasznie się tego boję... no a później lecę do lekarza mam nadzieję, że dobrymi wieściamiJa miałam testować betę w piątek, ale nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj test ciążowy (jestem 13 dni po IUI) i niestety nic nie wyszło. Będę szykować się do kolejnej IUI, tym razem stymulowanej, mam nadzieje, ze to zwiększy moje szanse. Paula i Cukierkowa20pare, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Cukierkowa20pare
Staraczka1990 może jednak warto zrobić betę? Test mógł jeszcze nie wykryć ciazyPrzykro mi ale w końcu napewno się uda, ja dzisiaj z samego rana polecialam zobaczyć czy beta rosnie prawidłowo... strasznie się tego boję... no a później lecę do lekarza mam nadzieję, że dobrymi wieściami
Staraczka1990
Może jutro się przejdę, żeby mieć 100% pewność i odstawić progesteron. Trzymam kciuki za prawidłowy przyrost i czekamy na dobre wieściStaraczka1990 może jednak warto zrobić betę? Test mógł jeszcze nie wykryć ciazy
Kasiulka128
Witaj w klubie ale tak jak radzi Cukierkowa20pare zrób betę testy ciążowe nie są wiarygodne.Ja miałam testować betę w piątek, ale nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj test ciążowy (jestem 13 dni po IUI) i niestety nic nie wyszło. Będę szykować się do kolejnej IUI, tym razem stymulowanej, mam nadzieje, ze to zwiększy moje szanse. Paula i Cukierkowa20pare, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
reklama
Cukierkowa20pare
Przyszly wyniki 143.77