Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Oby IUI było jak najszybciej a najlepiej udaneDziewczyny cieszcie się ciąża to piękny czas
Ja mam o 19 wizytę powie mi co i jak i kiedy iui
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby IUI było jak najszybciej a najlepiej udaneDziewczyny cieszcie się ciąża to piękny czas
Ja mam o 19 wizytę powie mi co i jak i kiedy iui
Jak tam ? Jakieś info? Ja będę wiedziała po 19tejA ja dzisiaj miałam wizytę, mam dwa pecherzyki, dostałam menopur i w środę kolejna wizyta i wtedy mi wyznacza kiedy IUI w ogóle ile się dzieje na naszym forum .Cukierkowa20pare i Paula super, że u Was wszystko w porządku, trzymam kciuki oby tak było dalej Fajnie, ze dołączyły nowe osoby, w grupie zawsze raźniej, życzę Wam udanych inseminacji.
Kochana ten miesiąc będzie kolejnym z sukcesami , mam nadzieje ze i z moimOby IUI było jak najszybciej a najlepiej udane
Może to przypadek ale mi na niepeknietym nie wyszło chociaż myślę że to nie ma reguły. Logicznie myśląc to na pękniętym plemniki maja latwiej ale kto wie ...Tak się coraz bardziej zastanawiam ze może lepiej jest robić iui na pękniętym pęcherzyku
Hm
Dowiem się czegoś jutro, w poniedziałek dostałam menopur, żeby pobudzić dojrzewanie dwóch pęcherzyków. Jutro monitoring i pewnie ostateczna decyzja co do terminu IUI. Daj znać jak będziesz po wizycieJak tam ? Jakieś info? Ja będę wiedziała po 19tej
I mnie też udało się na nie pękniętych pęcherzykach bądź dobrej myśliMoże to przypadek ale mi na niepeknietym nie wyszło chociaż myślę że to nie ma reguły. Logicznie myśląc to na pękniętym plemniki maja latwiej ale kto wie ...
Myślę że warto zapytać lekarza i podzielić się z nami ta wiedzaNo ja też dziś sobie myślałam o tym, że jak jest pęcherzyk pęknięty to skraca się czas oczekiwania plemników na komórkę i to w mojej ocenie chyba dobrze
Byłam wczoraj i mam 3 pecherzyki, z czego 2 duże dominujące , i to już spore 19mmDowiem się czegoś jutro, w poniedziałek dostałam menopur, żeby pobudzić dojrzewanie dwóch pęcherzyków. Jutro monitoring i pewnie ostateczna decyzja co do terminu IUI. Daj znać jak będziesz po wizycie