U mnie pęcherzyki w dniu zabiegu miały 24 i 2x 23 trzymamy kciuki oby było nas więcejCoś czuje ze będziemy miały razem w czwartek iui i ze to bedzie nasz miesiąc jak dziewczyn czerwiec
A jakiej wielkości masz pecherzyki?
reklama
Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Zobaczysz jutro będzie IUI I powiekszy się nasze gronoJa po wizycie, jeden pęcherzyk 25 a drugi 20, jakieś wredne te moje pecherzyki, nierówno rosną. Czekam jeszcze na wyniki hormonów i się okaże kiedy IUI
Staraczka1990
Dziewczyny, mam dzisiaj IUI, tak na wariackich papierach i już się zestresowałam. Właśnie w firmowym kiblu robiłam zastrzyk ovitrelle, a nasz kibel nie należy do luksusowych.
Cukierkowa20pare
No co Ty czym sie stresujesz ciesz się bo możesz dołączysz do zafasolkowanych już za max 2 tyg może właśnie taki spontan wyjdzie Ci na dobre, bardzo się cieszęDziewczyny, mam dzisiaj IUI, tak na wariackich papierach i już się zestresowałam. Właśnie w firmowym kiblu robiłam zastrzyk ovitrelle, a nasz kibel nie należy do luksusowych.
Kasiulka128
Widzę, że w tym miesiącu nasze IUI są bardzoooo spontaniczne
Cukierkowa20pare
I oby skuteczneWidzę, że w tym miesiącu nasze IUI są bardzoooo spontaniczne
No super i dobrze ze nie czekamy nie wiadomo ile tylko będziemy mieć z głowyDziewczyny, mam dzisiaj IUI, tak na wariackich papierach i już się zestresowałam. Właśnie w firmowym kiblu robiłam zastrzyk ovitrelle, a nasz kibel nie należy do luksusowych.
Ja mam jutro o 9rano
Czyli tez masz iui na nie pękniętym?Dziewczyny, mam dzisiaj IUI, tak na wariackich papierach i już się zestresowałam. Właśnie w firmowym kiblu robiłam zastrzyk ovitrelle, a nasz kibel nie należy do luksusowych.
reklama
Staraczka1990
Tak, oba nie były pęknięte, zastrzyk robiłam dopiero dzisiaj o 13:00. Mam nadzieje, ze niedługo coś pęknie i ze plemniki wytrwają.Czyli tez masz iui na nie pękniętym?