Widać druga kreskę a który to dzień po IUI? Miałaś zastrzyk ovitrelle, jeżeli miałaś to uważaj, bo on się chyba utrzymuje przez 10 dni i może sfałszować wyniki. Trzymam kciuki, żeby to
reklama
Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Super No to niedługo IUI i mam nadzieję kolejna fasolka w naszym gronieA ja dzisiaj miałam wizytę, mam dwa pecherzyki, dostałam menopur i w środę kolejna wizyta i wtedy mi wyznacza kiedy IUI w ogóle ile się dzieje na naszym forum .Cukierkowa20pare i Paula super, że u Was wszystko w porządku, trzymam kciuki oby tak było dalej Fajnie, ze dołączyły nowe osoby, w grupie zawsze raźniej, życzę Wam udanych inseminacji.
Cukierkowa20pare
Jeżeli miałaś robiony zastrzyk to poczekaj do czwartku i leć na betęDziewczyny nie wytrzymałam . Wiem że to za wcześnie od środy ale on tak kusił na półce .
Kasiulka128
Dziewczyny...u mnie dziś spontaniczna akcja!!! Poszłam na monitoring przed 3 IUI i okazało się, że to już pora, bo jeden pęcherzyk pękł, a drugi ma 24 mm. Lekarz powiedział, że bardzo mu się podoba moje podejście Czekam właśnie na zabieg...także trzymajcie kciuki
Kasiulka128
Także mam IUI w 12 dc, na jednym pękniętym pęcherzyku z prawego jajnika, a w lewym pęcherzyk 24 mm, bez zastrzyku z ovitrelle. Ciekawe co z tego będzie
Cukierkowa20pare
No to super u mnie z pękniętego pęcherzyka jest właśnie 5+3 będzie dobrzeTakże mam IUI w 12 dc, na jednym pękniętym pęcherzyku z prawego jajnika, a w lewym pęcherzyk 24 mm, bez zastrzyku z ovitrelle. Ciekawe co z tego będzie
Trzymamy kciuki oby IUI zakończyła się kolejnym sukcesemTakże mam IUI w 12 dc, na jednym pękniętym pęcherzyku z prawego jajnika, a w lewym pęcherzyk 24 mm, bez zastrzyku z ovitrelle. Ciekawe co z tego będzie
Jak samopoczucie? Mnie od kilku dni zaczęły męczyć poranne mdłościNo to super u mnie z pękniętego pęcherzyka jest właśnie 5+3 będzie dobrze
Cukierkowa20pare
Kurde u mnie oprócz standardowych jajników dalej jest dobrze czasami tylko delikatnie czuje piersi... jak dla mnie robi się to coraz mniej zabawne a wizyta dopiero za 1.5 tyg. Ja też chcę mdłościJak samopoczucie? Mnie od kilku dni zaczęły męczyć poranne mdłości
reklama
Ciesz się dopóki Cie nie męczy napewno wszystko będzie dobrze ja też wyczekuje do kolejnej wizyty jak na szpilkach leżąc całymi dniami z nadzieją na wchlonie ie się krwiaczkaKurde u mnie oprócz standardowych jajników dalej jest dobrze czasami tylko delikatnie czuje piersi... jak dla mnie robi się to coraz mniej zabawne a wizyta dopiero za 1.5 tyg. Ja też chcę mdłości