reklama
Samej inseminacji nie ma się co bać, szybko i bezboleśnie, najgirsze sa te 2 tyg po, strasznie sie dłużą trzymam kciukiJa swoją pierwszą inseminacje mam jutro dzisiaj o 4 rano maialm zastrzyk z Ovitrelle i czekamy do jutra. Nie ukrywam strach troszkę mnie bierze.
Miałam tak samo, kilka dni mialam bole podbrzusza, jajników. Do tej pory czasem ciągnie mnie w pachwinach. Już 10 dni po więc coraz mniej zostałoAnielka jak się czułaś po inseminacji, mnie do końca dnia kuł brzuch w podbrzuszu. A ty miałaś jakieś dolegliwości? Do teraz czuję lekkie kucia co jakiś czas.
Dam znać na pewno, a potem czekam na wieści od Ciebie dziękujęTo u Ciebie już szybciutko i możesz testować ją sobie troszkę poczekam. Jutro robię progesteron. Życzę powodzenia Daj znać czy się udało, czego życzę z całego serca
Kasiulka128
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Ostatnio tylko czytałam roznego rodzaju fora zwiazane z inseminacja. Poniewaz jestem po pierwszej IUI ( testowac bede dopiero ok 25.05), postanowilam dolaczyc do Was, bo to fajna sprawa wspierac sie tak wzajemnie i dzielic doswiadczeniami. Z mezem staramy sie o dziecko od 2 lat... ogolnie jestes wszystko OK w badaniach. Ciekawa jestem czy zabieg IUI nam pomoze. To moj 5 dzien po zabiegu...i czekanie na wynik jest w tym wszystkim chyba najgorsze . Trzymam za Was kciuki!!!! ☺
Kasiulka128
Lekarz nie zlecil badania progesteronu W zaleceniach mam tylko tyle, aby dzien po zabiegu przyjmowac Duphaston 2x dziennie...a w 11 dniu zrobic test na beta HCG.
Kasiulka128
Tez nie Pewnie zakłada ze jak bede lykac duphaston to bedzie OK. Zobaczymy...to dopiero pierwsza IUI moze narazie bada moje mozliwosci Zastanawiam sie czy nie zrobic testu ciazowego po ok 8 dniach od IUI bo juz trudno sie powstrzymac
Podczytuje was trochę... Za mną 3 inseminacje jedna (pierwsza udana) ale stracona i dwie nieudane... Odpuściliśmy i Zaszłam w ciążę naturalnie obecnie jestem w. 25 tyg.Tez nie Pewnie zakłada ze jak bede lykac duphaston to bedzie OK. Zobaczymy...to dopiero pierwsza IUI moze narazie bada moje mozliwosci Zastanawiam sie czy nie zrobic testu ciazowego po ok 8 dniach od IUI bo juz trudno sie powstrzymac
Podpowiem Ci ze w tej udanej test robiłam 10 dni po inseminacji i wyszła bardzo blada kreska ale była dużo zależy czy miałaś robiona inseminacje na peknietym pęcherzyku czy nie i od czułości testu kibicuje wam wszystkim
reklama
Kasiulka128
Tez nie...a lecze sie w jednej z kepszych klinik w moim miescie. Zobaczymy, jaki bedzie efektHmm dziwne bo to właśnie progesteron i jego normy odpowiadają za utrzymanie ciąży, no ale cóż chyba każdy lekarz podchodzi do tego inaczej. A w ogóle wcześniej miałaś robiony?