reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    35
Hej dziewczyny, ja prawdopodobnie będę miała pierwsza inseminacje w piątek <3 medArt w Poznaniu. Po ilu dniach od inseminacji robiłyście bete?

reklama
Cześć, jestem już 8 dni po inseminacji, biorę duphaston od 20dc przez 10 dni,w niedziele mam zrobić test i tak zastanawiam się czy jak pójdę na bete w piątek to już coś pokaże? Czy lepiej poczekać?

Anielka jak się czułaś po inseminacji, mnie do końca dnia kuł brzuch w podbrzuszu. A ty miałaś jakieś dolegliwości? Do teraz czuję lekkie kucia co jakiś czas.
Miałam tak samo, kilka dni mialam bole podbrzusza, jajników. Do tej pory czasem ciągnie mnie w pachwinach. Już 10 dni po więc coraz mniej zostało 😊

Hej dziewczyny. Ostatnio tylko czytałam roznego rodzaju fora zwiazane z inseminacja. Poniewaz jestem po pierwszej IUI ( testowac bede dopiero ok 25.05), postanowilam dolaczyc do Was, bo to fajna sprawa wspierac sie tak wzajemnie i dzielic doswiadczeniami. Z mezem staramy sie o dziecko od 2 lat... ogolnie jestes wszystko OK w badaniach. Ciekawa jestem czy zabieg IUI nam pomoze. 🤔 To moj 5 dzien po zabiegu...i czekanie na wynik jest w tym wszystkim chyba najgorsze 😥. Trzymam za Was kciuki!!!! ☺

Lekarz nie zlecil badania progesteronu 🤔 W zaleceniach mam tylko tyle, aby dzien po zabiegu przyjmowac Duphaston 2x dziennie...a w 11 dniu zrobic test na beta HCG. 😊

Tez nie 🤔 Pewnie zakłada ze jak bede lykac duphaston to bedzie OK. Zobaczymy...to dopiero pierwsza IUI moze narazie bada moje mozliwosci 😉 Zastanawiam sie czy nie zrobic testu ciazowego po ok 8 dniach od IUI 🤔 bo juz trudno sie powstrzymac 😊😊😊

Tez nie 🤔 Pewnie zakłada ze jak bede lykac duphaston to bedzie OK. Zobaczymy...to dopiero pierwsza IUI moze narazie bada moje mozliwosci 😉 Zastanawiam sie czy nie zrobic testu ciazowego po ok 8 dniach od IUI 🤔 bo juz trudno sie powstrzymac 😊😊😊
Podczytuje was trochę... Za mną 3 inseminacje jedna (pierwsza udana) ale stracona i dwie nieudane... Odpuściliśmy i Zaszłam w ciążę naturalnie obecnie jestem w. 25 tyg.
Podpowiem Ci ze w tej udanej test robiłam 10 dni po inseminacji i wyszła bardzo blada kreska ale była 🙈 dużo zależy czy miałaś robiona inseminacje na peknietym pęcherzyku czy nie i od czułości testu 😉 kibicuje wam wszystkim 👍

reklama
Do góry