Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, przymierzam się z mężem do pierwszej IUI. Czy któraś z was robiła zabieg w Lublinie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, ja miałam 3 inseminacje w Ovum w Lublinie. Pierwsza udana ale stracona w 8tyg, dwie kolejne nieudane... Ostatnia była w październiku 2020. W listopadzie okazało się że się nie udało więc odpuściliśmy. W grudniu miałam ostatnia miesiączkę i 9becnie jestem w 22tygodniu ciąży poczetej naturalnieHej dziewczyny, przymierzam się z mężem do pierwszej IUI. Czy któraś z was robiła zabieg w Lublinie?
U doktora Wdowiaka i z perspektywy czasu widzę że było to trochę naciąganie na kasę i robienie na chybił trafił.Mam takie pytanie ponieważ też będę miała swoją pierwszą inseminacje w Ovum. U jakiego lekarza miałaś wizyty?
My rok staraliśmy się o dzidzie, nie udawało się więc poszliśmy do dr. Wdowiaka. Pierwsza wizyta zalecenie zbadania amh, progesteronu i czegoś tam jeszcze na drugą wizytę miała przynieść wyniki nasienia męża. Okazało się że są mało ruchliwe i od razu na tej samej wizycie wypisał recepty na stymulacje owulacji mimo że ja owulacje miałam normalna, Miesiaczki regularne. I 1.5miesiaca po pierwszej wizycie była inseminacja.My z kolei po 1. 5 roku starań zdecydowaliśmy się na wizytę w Lublinie u doktora Bakalczuka. Oczywiście najpierw wykonaliśmy troszkę badań, u męża wyszło słabe nasienie i od razu mąż dostał leki na poprawę nasienia bierze już 2 miesiące ale i tak efektów nie ma. W sumie doktor pytał czy dajemy sobie czas czy inseminacja, zdecydowaliśmy o inseminacji bo już padamy z sił. A jak było w Waszym przypadku jeśli mogę zapytać, na jakiej podstawie stwierdzil doktor Wdowiak że musicie zrobić inseminacje?
Miałam, ale sama zapytałam czy nie trzeba... Lekarz powiedział że jeżeli chce to zrobimy i zrobiłam.Je
Jeśli mogę zapytać czy drożność jajowodów miałaś robiona?
Trzymam kciuki życzymy zdrówka i ogromu cierpliwościJa dopiero mam wizytę w 9 dniu cyklu, będę brała te tabletki i tak myślę, że jeśli wszystko będzie dobrze to już w połowie maja będę miała pierwsza inseminacje. Na razie bez drożności jeśli pierwsza inseminacja się nie uda to wtedy przed druga inseminacja bede miała robiona drożność jajowodow. Wam życzę dużo zdrówka
Cześć, mam nadzieje że Wam się udało ❤ Sama przygotowuje się właśnie do inseminacji w Klinice Bocian w Pz.My się jeszcze nie udało, 1 marca miałam drugą inseminacje i 18.03 robię betę. a jestem w Klinice Bocian, ale w Poznaniu
Powodzenia !Cześć, mam nadzieje że Wam się udało ❤ Sama przygotowuje się właśnie do inseminacji w Klinice Bocian w Pz.