reklama
Sylwia 7 ♹ 🕖
Fanka BB :)
Tak tak Nam też lekarz mówił, aby w ten dzień jeszcze próbować i na następny teżJa już po zabiegu. Leżę odpoczywam z nogami do góry. Jeden pęcherzyk pęknięty drugi jeszcze nie ale już prawiedziś i jutro mamy powtórzyć igraszki i czekamy
To teraz czekamy tylko na dobre wieści
Fajnie Ci się udało , że jeden pęcherzyk miałaś pęknięty, a drugi nie
No tak wyszło jakośno tylko wyniki męża nic się nie poprawiły od ostatnie a nawet troszkę gorsze. Zawsze mieliśmy 3 dni abstynencji a teraz 2 bo lekarz tak kazał i może dlatego były trochę słabsze. Teraz czekamy w poniedziałek za tydzień robię test
Lekarz mi dziś właśnie powiedział czy czuje kucie na tym nie pękniętym. I że może zaraz pęknąć i kucie może być. Ja mówiłam że wcześniej miałam ciągnięcie w brzuchu to nospe mam brać 3 razy po 2 tabletki. Bo właśnie zakuwał mnie brzuch np. jak szybciej szłam. Położna mówiła że to na rozkurczanie macicy właśnie nospa żeby nie bolało. Milam tak po drugiej że przez 3 dni bolało.
Sylwia 7 ♹ 🕖
Fanka BB :)
Dziewczyny mam do Was pytanie ,cykl odpuściliśmy iui mieliśmy się starać naturalnie i miałam brać duphaston od 18 do 29 dnia cyklu...dzisiaj jest 28 dc ,a u mnie krwawienie i trochę się zmartwiłam bo przecież jak się bierze dupka to nie powinna miesiączka wystąpić dopiero po...co prawda nie dużo bo tylko przy sikaniu miałam trochę na papierze...
Hej dziewczyny jestem 4 dni po inseminacji . Od wczoraj biore utrogesten jednak dzis odczuwam bol w podbrzuszu i taki wzdety brzuchu jak przed okresem . Trochę mnie to nie pokoji . Czy któraś z was przyjmowała ten lek po inseminacji? Pozdrawiam
Madzia_85
Zaciekawiona BB
Ja również jestem pierwszy dzień po tym leku. Póki co brak objawów.Hej dziewczyny jestem 4 dni po inseminacji . Od wczoraj biore utrogesten jednak dzis odczuwam bol w podbrzuszu i taki wzdety brzuchu jak przed okresem . Trochę mnie to nie pokoji . Czy któraś z was przyjmowała ten lek po inseminacji? Pozdrawiam
Które masz podejście do inseminacji? Ja drugie. Przy pierwszej próbie nie stowalam nic teraz wlasnie zostało mi przepisane utrogestenJa również jestem pierwszy dzień po tym leku. Póki co brak objawów.
reklama
Ja miałam przepisany tylko duphostan.Hej dziewczyny jestem 4 dni po inseminacji . Od wczoraj biore utrogesten jednak dzis odczuwam bol w podbrzuszu i taki wzdety brzuchu jak przed okresem . Trochę mnie to nie pokoji . Czy któraś z was przyjmowała ten lek po inseminacji? Pozdrawiam