Madzia_85
Zaciekawiona BB
Ja również drugie. Wcześniej brałam luteinęKtóre masz podejście do inseminacji? Ja drugie. Przy pierwszej próbie nie stowalam nic teraz wlasnie zostało mi przepisane utrogesten
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja również drugie. Wcześniej brałam luteinęKtóre masz podejście do inseminacji? Ja drugie. Przy pierwszej próbie nie stowalam nic teraz wlasnie zostało mi przepisane utrogesten
Trzymamy kciukiCześć dziewczyny. Jutro mam pierwszą informacje. Nie stresuje się. Tylko pozytywne nastawienie trzymajcie kciuki
Cześć dziewczyny. Jutro mam pierwszą informacje. Nie stresuje się. Tylko pozytywne nastawienie trzymajcie kciuki
Czekamy na dobrą wiadomośćCześć dziewczyny. Jutro mam pierwszą informacje. Nie stresuje się. Tylko pozytywne nastawienie trzymajcie kciuki
Może implantacja ale tez czasem bywa ze mimo dupka @ się rozkręcaDziewczyny mam do Was pytanie ,cykl odpuściliśmy iui mieliśmy się starać naturalnie i miałam brać duphaston od 18 do 29 dnia cyklu...dzisiaj jest 28 dc ,a u mnie krwawienie i trochę się zmartwiłam bo przecież jak się bierze dupka to nie powinna miesiączka wystąpić dopiero po...co prawda nie dużo bo tylko przy sikaniu miałam trochę na papierze...
Trzeba być dobrej myśliJa czekam na monitoring mam nadzieje ze ten cykl nie okaże się po ptakach