A nikt inny nie mógł tego zrobić? Albo chociaż monitoring? Bo jak nie pękł jeszcze dzisiaj to jest czas jeszcze 24h od pęknięcia. Ja bym jutro pojechała niech zrobią monitoring i wtedy podejmiecie decyzję.Jak pech to pech. Pani dr miała stłuczkę i nie była w stanie dojechać na iui. Proponuje jutro. Myślicie dziewczyny, ze jest sens 50 godz po zastrzyku ovitrelle?
reklama
Madzia_85
Zaciekawiona BB
Niestety nie, w tym szpitalu jest tylko jeden lekarz, który się tym zajmuje. Ogólnie zastanawiamy się nad zmiana bo nawet pokoju do oddania nasienia nie ma, zaprowadzają do pokoju do przewijania dzieci, gdzie co chwile ktoś za klamkę łapie.A nikt inny nie mógł tego zrobić? Albo chociaż monitoring? Bo jak nie pękł jeszcze dzisiaj to jest czas jeszcze 24h od pęknięcia. Ja bym jutro pojechała niech zrobią monitoring i wtedy podejmiecie decyzję.
O to faktycznie kiepsko...Niestety nie, w tym szpitalu jest tylko jeden lekarz, który się tym zajmuje. Ogólnie zastanawiamy się nad zmiana bo nawet pokoju do oddania nasienia nie ma, zaprowadzają do pokoju do przewijania dzieci, gdzie co chwile ktoś za klamkę łapie.
A tak z ciekawości ile kosztuje tam inseminacja?
Madzia_85
Zaciekawiona BB
Pierwsza 1600, kolejne 350O to faktycznie kiepsko...
A tak z ciekawości ile kosztuje tam inseminacja?
Dziwnie jakos... tam gdzie ja chodzę 840 zl za każdą...Pierwsza 1600, kolejne 350
Trzymamy kciukiJa dziewczyny po wizycie dwa pęcherzyki jeden 19 drugi 15 dziś dostałam o 12 zastrzyk Mendinorm i jutro o 6 też ten sam. A o 12 ovitrelle i w środę o 12 zabieg.
reklama
Przyczyna nie wiem wydaje mi się że za wcześnie był podawany zastrzyk, ale to tylko moje zdanie, lekarzem niestety nie jestem zostały nam tylko 2 próbki plemników więc na kolejną inseminacje za mało, pozostaje tylko in vitro i wiaraA co jest przyczyną niepowodzeń ? My po 3 inseminacjach(czekamy na wynik ostatniej ale się nie łudzimy) chcemy podejść do in vitro i z tego co wiem to potrzebne są te same badania co przed inseminacja. Leczymy się w klinice bocian w Poznaniu. Sadze ze w każdej klinice podobnie. Powodzenia