Agaaaaaaaa
Fanka BB :)
To dziś czekam na męża o 16 nasienie o 18 iui właśnie dostałam zastrzyk
Endometrium 10 jeden piękny pęcherzyk 21
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No widzisz, super teraz czekamy na dobre wieści za kilkanaście dniTo dziś czekam na męża o 16 nasienie o 18 iui właśnie dostałam zastrzyk
To super, że wszystko w czasie byłoTo dziś czekam na męża o 16 nasienie o 18 iui właśnie dostałam zastrzyk
A który miałaś dc?Noo dobrze ze nie przepadło jak ostatnio
12dc clo po jednej od 3dc do 7 dcA który miałaś dc?
Miałaś stymulację?
Mimo ze swoje miałam owulacje niby git myślałam ze od tej stymulacji będę miała więcej jajeczek a tu jeden trochę dziwne czasem sama miałam po 2-3 normalnie12dc clo po jednej od 3dc do 7 dc
To tak samo jak ja kiedy masz testować ? Ja 30.11Cześć dziewczyny. Wczoraj miałam pierwszą inseminacje. Dwa piękne pęcherzyki, dużo śluzu owulacyjnego. Lekarz przepisał mi duphaston od 16 dnia cyklu dwie tabletki przez 12 dni. Oby ten czas szybko zleciał!
U mnie wychodzi 29. 11 trzymam za Ciebie kciuki. To Twoja pierwsza inseminacja?To tak samo jak ja kiedy masz testować ? Ja 30.11