Mi akurat wypadaly w sobotę więc nie musiałam, gdyby to było w tygodniu to pewnie musiałabym wziąć 1 dzień lbo urlopu albo l4 tylko dlatego że to troszkę schodzi.Dziewczyny dzień po inseminacji brałyście wolne w pracy? Ja mam dziś 2 iui, ostatnio miałam w piątek i się zastanawiam czy lepiej nie wziąć wolnego.
reklama
Ja nie brałam. Miałam we wtorek. Dużo zależy od tego czy masz prave biurowa czy fizyczna...Dziewczyny dzień po inseminacji brałyście wolne w pracy? Ja mam dziś 2 iui, ostatnio miałam w piątek i się zastanawiam czy lepiej nie wziąć wolnego.
Fajnie, że masz taką możliwość, u mnie w pracy by nie przeszłoJa to po każdym zabiegu biorę sobie zwolnienie do wyniku testu. Czyli jakieś 2 i pół tygodnia.
Madzia_85
Zaciekawiona BB
Praca biurowa wiec tez myśle, żeby jutro iść do pracy.Ja nie brałam. Miałam we wtorek. Dużo zależy od tego czy masz prave biurowa czy fizyczna...
Florestyna
Fanka BB :)
Tak brałam wolne bo miała wizytę w poniedziałek środę piątek-w godzinach których pracuje. Iui miałam w piątek o 11:00 więc do niedzieli przeleżałam a w poniedziałek do pracy, ale ja mam pracę siedzaca w biurzeDziewczyny dzień po inseminacji brałyście wolne w pracy? Ja mam dziś 2 iui, ostatnio miałam w piątek i się zastanawiam czy lepiej nie wziąć wolnego.
Madzia_85
Zaciekawiona BB
Idziemy dopiero na 15:30. Stres zaczyna mnie zjadać po pierwszej nieudanejJa dzień po poszłam normalnie.
Dzisiaj sobie poleż, odpocznij.
Juz jesteś po?
reklama
Florestyna
Fanka BB :)
Myślę że szanse są, będziesz miała na pękniętym zanim zrobi iui na pewno zbadania I zobacxy jak się sprawy mają czy jest sensJak pech to pech. Pani dr miała stłuczkę i nie była w stanie dojechać na iui. Proponuje jutro. Myślicie dziewczyny, ze jest sens 50 godz po zastrzyku ovitrelle?