Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Ja nie miałam ale to prawie pewne, że fasolka szuka sobie miejscaWitam serdecznie, czy ktoraj z was miala moze rózowe plamienia 9 dni po IUI. Czy to plamienie implantacyjne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie miałam ale to prawie pewne, że fasolka szuka sobie miejscaWitam serdecznie, czy ktoraj z was miala moze rózowe plamienia 9 dni po IUI. Czy to plamienie implantacyjne?
Też myślę, że to może być objaw implantacji trzymam kciuki, żeby tak byłoJa nie miałam ale to prawie pewne, że fasolka szuka sobie miejsca
Ja miałam w 15 dniu na pękniętym pęcherzyku.Hej dziewczyny mam pytanie, w którym dniu cyklu miałyście robioną inseminacje?
W 13 na niepeknietym i w 12 na pękniętymHej dziewczyny mam pytanie, w którym dniu cyklu miałyście robioną inseminacje?
Ja po duphastonie mam czasem mdłości z rana, ale nigdy nie wymiotowałam. Ból głowy ( trudno powiedzieć czy to po duphastonie) bo zależy od dnia. Emcia21 te wymioty są niepokojące ( możesz się odwodnić, szczególnie jeszcze teraz jak takie upały ) jak Ci nie przejdzie to idź do lekarza...z pewnością przepisze Ci coś innego.Byłam u gin, mówi ze pękły pecherzyki i to dwa, śmieszne bo mówili mi o jednym Dziewczyny czy Wy się normalnie czujecie po duphastonie? Bo mi od wczoraj jak zaczęłam go brać głowa pęka i wymiotuje
Ja zaczęłam brać dhuoaston zaraz po inseminacji, nie odczuwam skutków ubocznych, jedynie czuje delikatne kłucie w jajnikach, co jakiś czas, ale raczej to efekt inseminacji niż brania dhupastonuByłam u gin, mówi ze pękły pecherzyki i to dwa, śmieszne bo mówili mi o jednym Dziewczyny czy Wy się normalnie czujecie po duphastonie? Bo mi od wczoraj jak zaczęłam go brać głowa pęka i wymiotuje
W 14 dniu na nie peknietymHej dziewczyny mam pytanie, w którym dniu cyklu miałyście robioną inseminacje?
Testuje w przyszłym tygodniuJa biorę UTROGESTAN i czuję się dobrze mimo całkiem pokaźnej listy skutków ubocznych. Kiedy testujesz ?
Ja mam brać do wyniku bety, jeżeli będzie pozytywny brać dalej, jeżeli negatywny odstawić. Testuje 11 dni po IUI i powtórzę po 13 dniach dla pewnościTestuje w przyszłym tygodniu
Lekarka mi powiedziała ze mogę po odstawieniu Duphastonu czyli w 26dc a na zaleceniu po inseminacji mam wpis żeby w 28 dc
Co myślicie?