reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    34
reklama
Byłam u gin, mówi ze pękły pecherzyki i to dwa, śmieszne bo mówili mi o jednym ☺️Dziewczyny czy Wy się normalnie czujecie po duphastonie? Bo mi od wczoraj jak zaczęłam go brać głowa pęka i wymiotuje 🙃
Ja po duphastonie mam czasem mdłości z rana, ale nigdy nie wymiotowałam. Ból głowy ( trudno powiedzieć czy to po duphastonie) bo zależy od dnia. Emcia21 te wymioty są niepokojące ( możesz się odwodnić, szczególnie jeszcze teraz jak takie upały ) jak Ci nie przejdzie to idź do lekarza...z pewnością przepisze Ci coś innego.

Byłam u gin, mówi ze pękły pecherzyki i to dwa, śmieszne bo mówili mi o jednym ☺️Dziewczyny czy Wy się normalnie czujecie po duphastonie? Bo mi od wczoraj jak zaczęłam go brać głowa pęka i wymiotuje 🙃
Ja zaczęłam brać dhuoaston zaraz po inseminacji, nie odczuwam skutków ubocznych, jedynie czuje delikatne kłucie w jajnikach, co jakiś czas, ale raczej to efekt inseminacji niż brania dhupastonu

reklama
Testuje w przyszłym tygodniu
Lekarka mi powiedziała ze mogę po odstawieniu Duphastonu czyli w 26dc a na zaleceniu po inseminacji mam wpis żeby w 28 dc
Co myślicie?
Ja mam brać do wyniku bety, jeżeli będzie pozytywny brać dalej, jeżeli negatywny odstawić. Testuje 11 dni po IUI i powtórzę po 13 dniach dla pewności

Do góry