reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    34
reklama
Dziewczyny ja z innej beczki... 07.06 miałam inseminację, już drugą... Mam testować 21.06, czas mi się niemiłosiernie dłuży i nie wiem czy zdołam wytrzymać 😪stąd moje pytanie... Kiedy najwcześniej od inseminacji można zrobić betę...?

reklama
Dziewczyny ja z innej beczki... 07.06 miałam inseminację, już drugą... Mam testować 21.06, czas mi się niemiłosiernie dłuży i nie wiem czy zdołam wytrzymać 😪stąd moje pytanie... Kiedy najwcześniej od inseminacji można zrobić betę...?
Ja też dostałam zalecenie, żeby sprawdzić betę po dwóch tygodniach od inseminacji. Jeżeli miałaś zastrzyk ovitrelle, to nie wiem czy jak będziesz testować się wcześniej, to on może dać fałszywie dodatni wynik. Niestety nie wiem jak długo ovitrelle utrzymuje się w organizmie. Rozumiem Twoją niecierpliwość, bo ja też już chciałabym wiedzieć czy coś z tego będzie. Ale chyba musimy się uzbroić w cierpliwość i czekać:)

Do góry