Agata850703
Zaciekawiona BB
Trzeba wierzyć, choć czasem sił brak!!Walczymy dalej!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzeba wierzyć, choć czasem sił brak!!Walczymy dalej!
Ja też testuje 21.06, dostałam 2x1 dhupaston! Życzę powodzeniaMy jesteśmy po inseminacji
Mamy luteinę 50 3x1 acard 2x1 encorton 1x1 i progesteron 1x1 i czekamy do 21.06 na testowanie
Dzięki 21.06 poleją się posty z wynikamiJa też testuje 21.06, dostałam 2x1 dhupaston! Życzę powodzenia
No ja testuje 26.06 trzymam kciuki za wszystkie ❤Dzięki 21.06 poleją się posty z wynikami
Oby wszystkie były szczęśliweDzięki 21.06 poleją się posty z wynikami
Ja miałam na pękniętym, to niestety nie pomogę. Po inseminacji, już nie musiałam przychodzić na monitoring.Dziewczyny ile dni po inseminacji sprawdzalyscie czy pecherzyki pękły?
Lekarka mi mówiła ze 2 tyg późniejDziewczyny ja z innej beczki... 07.06 miałam inseminację, już drugą... Mam testować 21.06, czas mi się niemiłosiernie dłuży i nie wiem czy zdołam wytrzymać stąd moje pytanie... Kiedy najwcześniej od inseminacji można zrobić betę...?
Ja też dostałam zalecenie, żeby sprawdzić betę po dwóch tygodniach od inseminacji. Jeżeli miałaś zastrzyk ovitrelle, to nie wiem czy jak będziesz testować się wcześniej, to on może dać fałszywie dodatni wynik. Niestety nie wiem jak długo ovitrelle utrzymuje się w organizmie. Rozumiem Twoją niecierpliwość, bo ja też już chciałabym wiedzieć czy coś z tego będzie. Ale chyba musimy się uzbroić w cierpliwość i czekaćDziewczyny ja z innej beczki... 07.06 miałam inseminację, już drugą... Mam testować 21.06, czas mi się niemiłosiernie dłuży i nie wiem czy zdołam wytrzymać stąd moje pytanie... Kiedy najwcześniej od inseminacji można zrobić betę...?