Kobiety to mają przesrane ale co się nie robi ,żeby się wkoncu udało, mi to czasami nawet przez myśl in vitro przechodziTak tak miałam robioną drożność nawet dwa razy bo ten lekarz w krk chciał sam osobiście mi zrobić więc zrobił drugi raz
reklama
Sylwia 7 ♹ 🕖
Fanka BB :)
To już bardzo kosztowna impreza że tak powiem ,ale wiadomo na taki cel to i pieniądze z pod ziemi się wydostanieKobiety to mają przesrane ale co się nie robi ,żeby się wkoncu udało, mi to czasami nawet przez myśl in vitro przechodzi
Moja siostra tez tak się śmieje, ze nic a później trojaczki będą, ale dobra nie bez przesady ogólnie mam swoją owulacje ,ale jestem stymulowana i po tym tak rośnie, ale wydaje mi się ze jakby lekarz wcześniej robil mi wizyty i widzial ,że tak rośnie to robiłby wcześniej iui ,a nie ja przyjadę przykładowo w środę na usg jest pecherzyk 25mm ,który już się nadaje do iui to on mi mowi ,że w sobotę iui ,a w piątek zastrzyk z ovitrelle, a w sobotę pecherzyk 33 mm bez sensuO kurcze to musisz uważać bo jak nic to nic a tu nagle może wyskoczyć nie jeden tylko dwa albo i trzyszaleństwo. A czemu te pęcherzyki Ci tak rosną jak szalone?
Nowlasnie kosztowna ,ale 5lat juz czekam ,teraz chce jeszcze podejsc do 2 iui jak się nie uda to będę myślała o in vitro ,lata tez uciekają, ale wolałabym ,żeby iui się któraś udala ,bo mimo wszystko iui są już koszty a o in vitro to już nie wspomnęTo już bardzo kosztowna impreza że tak powiem ,ale wiadomo na taki cel to i pieniądze z pod ziemi się wydostanie
Werka09
Zaciekawiona BB
Miałaś pęcherzyk 33mm i Ci pękł? Czy podajesz te wartości dla przykładu? Pytam z ciekawości, bo mi ostatnio przy 30 mm pękł. Ale wydaje mi się, ze był już przerośnięty.Moja siostra tez tak się śmieje, ze nic a później trojaczki będą, ale dobra nie bez przesady ogólnie mam swoją owulacje ,ale jestem stymulowana i po tym tak rośnie, ale wydaje mi się ze jakby lekarz wcześniej robil mi wizyty i widzial ,że tak rośnie to robiłby wcześniej iui ,a nie ja przyjadę przykładowo w środę na usg jest pecherzyk 25mm ,który już się nadaje do iui to on mi mowi ,że w sobotę iui ,a w piątek zastrzyk z ovitrelle, a w sobotę pecherzyk 33 mm bez sensu
No jak w piątek zrobiłam zastrzyk z ovitrelle to w sobotę jeszcze był tylko taki duży, nowlasnie tez mi się wydaje ,że był przerośnięty, a za drugim razem miał 38 mm czy jakoś tak ,to wydaje mi się, że już była torbiel ,a on mimo wszystko zrobił mi iuiMiałaś pęcherzyk 33mm i Ci pękł? Czy podajesz te wartości dla przykładu? Pytam z ciekawości, bo mi ostatnio przy 30 mm pękł. Ale wydaje mi się, ze był już przerośnięty.
weronika9196
Aktywna w BB
Mój lekarz prowadzący to wgl traktuje pęcherzyk powyżej 25mm jako torbiel wiec co lekarz to teoria
Z tego co czytałam to pisze ,że ze między 18mm a 25mm są najbardziej wartościowe, a takie od 30 mm to torbiele ,chociaż po stymulacji rosną wiekszeMój lekarz prowadzący to wgl traktuje pęcherzyk powyżej 25mm jako torbiel wiec co lekarz to teoria
Werka09
Zaciekawiona BB
To bardzo duże, kurczę nie powinien tej iui robić. Ja to nie wiem tez czy ufać tym lekarzom, bo oni tyle kasy z nas maja i na ile chcą nam pomoc a ile z tego jest tylko dla zysku? Ja tez przerabiam kolejnego lekarza, każdy mówi co innego. Dlatego tez tu na forum szukam odpowiedzi i staram się to wszystko wypośrodkować.No jak w piątek zrobiłam zastrzyk z ovitrelle to w sobotę jeszcze był tylko taki duży, nowlasnie tez mi się wydaje ,że był przerośnięty, a za drugim razem miał 38 mm czy jakoś tak ,to wydaje mi się, że już była torbiel ,a on mimo wszystko zrobił mi iui
reklama
Dokładnie, trudno znaleźć tego lekarza z powołaniem, tutaj gdzie ja chodziłam to odniosłam wrażenie, ze tylko kasa sie liczy ,wizyty tez były takie szybkie .....dalej chce do tej samej kliniki tylko innego lekarzaTo bardzo duże, kurczę nie powinien tej iui robić. Ja to nie wiem tez czy ufać tym lekarzom, bo oni tyle kasy z nas maja i na ile chcą nam pomoc a ile z tego jest tylko dla zysku? Ja tez przerabiam kolejnego lekarza, każdy mówi co innego. Dlatego tez tu na forum szukam odpowiedzi i staram się to wszystko wypośrodkować.