Agaaaaaaaa
Fanka BB :)
Ja już czekam w klinice na monitoring i się dowiem czy dziś czy mamy razem jutroJa w piątek 3 podejście
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już czekam w klinice na monitoring i się dowiem czy dziś czy mamy razem jutroJa w piątek 3 podejście
Trzymam kciuki za CiebieJa już czekam w klinice na monitoring i się dowiem czy dziś czy mamy razem jutro
Ale Wam zazdroszczę Dziewczyny mi pewnie ten miesiąc będzie ciągnął się wieki....Trzymam kciuki za Ciebie
Może i tez dobrze trochę odpoczniesz ja coraz bardziej mam ochotę odpocząć od tego wszystkiegoAle Wam zazdroszczę Dziewczyny mi pewnie ten miesiąc będzie ciągnął się wieki....
Mój Mąż też tak mówi, że odpocznę od leków itp. i może to i racja , zobaczymy może ta przerwa coś pomożeMoże i tez dobrze trochę odpoczniesz ja coraz bardziej mam ochotę odpocząć od tego wszystkiego
O widzisz no to jesteś zabezpieczona i może akurat się uda, ale poczekaj na wyniki może jesteś jeszcze przedJa dalej siedzę w klinice miałam monitoring są jakieś małe jajeczka i jeden 15 mm malutki
14dc pierwszy cykl z clo być może jest po ptakach albo jeszcze daleko do tego dnia pytał czy się wczoraj nic nie działo a się właśnie działo coś zakuło i tak pomyślałam ze oby to nie to czekam na progesteronu się okaże czy cykl stracony czy jest jeszcze szansa
Dobrze ze działaliśmy z mężem we wtorek może to wystarczy
Dlatego właśnie ja też się załamałam że będę miała jeden cykl stracony...ale trudno już się z tym pogodziłam i podchodzę za miesiąc i mam nadzieję, że tym razem się udaTrochę jestem zła bo dał mi to clo czytałam ze może się przyspieszyć po tym i kazal mi tak późno przyjść :/ jeśli cykl stracony to zostaje nam jeszcze jeden póki badania ważne i znowu trzeba będzie wydawać na badania