Ja też miałam covida tylko tak delikatnie to przeszłam. Teraz nic nie czuję leżę całe dnie i odpoczywammoże coś wyjdzie w końcu. Mój nowy partner ma słabe nasienie ale biorą leki jest lepszedlatego teraz przy tej drugiej iui mam nadzieję że bd okejczasami póki co boli mnie brzuch dół tak jak by coś ciągnęło
reklama
To jak boli i coś ciągnie to pewnie jest cos na rzeczy mnie to cholerstwo wymęczyło, pol roku dochodziłam do siebie , jak przed covidem miałam zawsze mega bole owulacyjne tak teraz nic ,przed okresem wszystkie dolegliwości, tak teraz nic ,mam nadzieję, że wszystko ok jest ,bo rok nie byłam u lekarza ,a u Ciebie mówię ci ,że coś się święciJa też miałam covida tylko tak delikatnie to przeszłam. Teraz nic nie czuję leżę całe dnie i odpoczywammoże coś wyjdzie w końcu. Mój nowy partner ma słabe nasienie ale biorą leki jest lepszedlatego teraz przy tej drugiej iui mam nadzieję że bd okejczasami póki co boli mnie brzuch dół tak jak by coś ciągnęło
Sylwia 7 ♹ 🕖
Fanka BB :)
Nie nie mam problemu z tym ,ale i tak dostałam zastrzyk przed iui w ogóle u nas też jest to skomplikowane bo wszystkie badania wyszły nam dobrze, nasienie męża też dobre a ciąży brakU mnie już 5 lat ,rok bez lekarzy ,później z lekarzem ,owulacje mam zawsze jak w zegarku ,jakieś drobne badania ,mąż lekko zanizone parametry, i tak kolejne 1,5 roku słyszałam od lekarza miesiac w miesiac ,że napewno się uda ,tylko żeby się nie stresować i tak pewnie bym go słuchała do usranej śmierci, jakbym nie poszła do kliniki do Lublina ,tam znowu wszystkie badania , i wyszło, że mam wrogi sluz ,i tak 2 iui nie udane ,później znowu rok przerwy bo zachorowałam na covida ,pol roku dochodziłam do siebie, a teraz mąż w delegacje jeździ, no i wkoncu chce podejsc 3 raz ,ale na mniejszych pecherzykach i u innego lekarza ,normalnie szlak mnie już na to wszystko trafia ! A to ty masz problem z pękaniem pecherzykow ?
Boże.... Żeby było tak jak mówiszja nigdy nie miał boli owulacyjnych. Tylko brałam bardzo długo tabletki. I wiesz jak to jest przy tabletkach. A jak je odstawiłam to nic zupełnie nic. Jakas dziwna jestema jeśli chodzi o ten ból to nawet jak szybko chodzą coś tam ciągnie nie wspominając jak np. umyje podłogę chociaż w kuchni to ciągnieTo jak boli i coś ciągnie to pewnie jest cos na rzeczy mnie to cholerstwo wymęczyło, pol roku dochodziłam do siebie , jak przed covidem miałam zawsze mega bole owulacyjne tak teraz nic ,przed okresem wszystkie dolegliwości, tak teraz nic ,mam nadzieję, że wszystko ok jest ,bo rok nie byłam u lekarza ,a u Ciebie mówię ci ,że coś się święci
A droznosc jajowodow miałaś robioną? A u mnie ten cholerny sluz ,nawet niewiem skad się to wzięło, myślałam, że jak z pierwszym poszło tak łatwo to i z drugim tez tak będzie, a tu proszę niespodzianka wrogi sluzNie nie mam problemu z tym ,ale i tak dostałam zastrzyk przed iui w ogóle u nas też jest to skomplikowane bo wszystkie badania wyszły nam dobrze, nasienie męża też dobre a ciąży brak
Jak po takim czasie czujesz ,że ciągnie to wydaje mi się ze coś tam się dzieje ,a ile miałaś pecherzykow ,może bliźniaki będą ja jeszcze pamiętam, że przy pierwszej ciąży jajniki mnie kułyBoże.... Żeby było tak jak mówiszja nigdy nie miał boli owulacyjnych. Tylko brałam bardzo długo tabletki. I wiesz jak to jest przy tabletkach. A jak je odstawiłam to nic zupełnie nic. Jakas dziwna jestema jeśli chodzi o ten ból to nawet jak szybko chodzą coś tam ciągnie nie wspominając jak np. umyje podłogę chociaż w kuchni to ciągnie
Nie spokojnie nie rozpędzaj się miałam jeden pęcherzykJak po takim czasie czujesz ,że ciągnie to wydaje mi się ze coś tam się dzieje ,a ile miałaś pecherzykow ,może bliźniaki będą ja jeszcze pamiętam, że przy pierwszej ciąży jajniki mnie kuły
Mi nigdy dwa nie urosly ,tylko jeden gigant gdzie zapewne do niczego sie nie nadawał, ale czasami się boję, bo moja mama z trojaczkówNie spokojnie nie rozpędzaj się miałam jeden pęcherzyk
O kurcze to musisz uważać bo jak nic to nic a tu nagle może wyskoczyć nie jeden tylko dwa albo i trzyszaleństwo. A czemu te pęcherzyki Ci tak rosną jak szalone?Mi nigdy dwa nie urosly ,tylko jeden gigant gdzie zapewne do niczego sie nie nadawał, ale czasami się boję, bo moja mama z trojaczków
reklama
Sylwia 7 ♹ 🕖
Fanka BB :)
Tak tak miałam robioną drożność nawet dwa razy bo ten lekarz w krk chciał sam osobiście mi zrobić więc zrobił drugi razA droznosc jajowodow miałaś robioną? A u mnie ten cholerny sluz ,nawet niewiem skad się to wzięło, myślałam, że jak z pierwszym poszło tak łatwo to i z drugim tez tak będzie, a tu proszę niespodzianka wrogi sluz