reklama
Majeczka_86!
Początkująca w BB
Dziękuję. Oby się udałoMam nadzieję że nie będziesz musiała rozważać kwestii in vitro i uda Ci się zobaczyć dwie kreski lub wysoką betę dzięki inseminacji
Sylwia 7 ♹ 🕖
Fanka BB :)
Mi udawało się prawie zawsze dwa pęcherzykiJa tez clostilbegyt i aromek i na pęknięcie ovitrelle ,ale jak widać rosły mi giganty i to zawsze jeden mialam pecherzyk, a Tobie ile sie udało wychodoawac po tych lekach ?
To Ci fajnie ,zawsze większa szansa ,nawet na bliźniakiMi udawało się prawie zawsze dwa pęcherzyki
Sylwia 7 ♹ 🕖
Zobaczymy jak będzie teraz przy drugim podejściuTo Ci fajnie ,zawsze większa szansa ,nawet na bliźniaki
Trzymam kciuki ,żeby się udałoZobaczymy jak będzie teraz przy drugim podejściu
Agaaaaaaaa
To jak teraz się szykuje ten październik chwile mnie nie było kto testuje kto szykuje się do iui ? Ja już jutro albo w piątek drugie podejście
reklama
Sylwia 7 ♹ 🕖
Niestety muszę zrobić miesiąc przerwy ze względu na to, że nie mogę pozwolić sobie na wolne w pracy tak co chwilę a jednak to kilka dni aby być u lekarza, a poza tym mój lekarz od 20 do 25 października jest na konferencji więc podejdziemy dopiero w listopadzieTrzymam kciuki ,żeby się udało