Florestyna
Fanka BB :)
Tak wizytę mam w piątek i już z nogi na nogę chodzę bo nie mogę się doczekać, jakoś za dobrze się czuje i już sobie wkręcam głupoty już nawet się zastanawiałam czy nie iść u siebie na miejscu do lekarza jutro , ale cierpliwość popłaca więc jakoś do piątku wytrzymam..To musiałam zle cos zrozumieć z tym AMH. Właśnie wiem ze nie da się jego zwiększyć, choć moja koleżanka badając AMH tez miała jego skoki a było to to samo laboratorium, dziwne to wszystko.
Liczę kochana na ta dobra komórkę Bo właśnie przy tak niskim AMH nie ma dofinansowania, ale i tak koszty się poniesie jak się chce mieć swoje maleństwo.
Teraz miałam monitorowana owulacje, jajeczko pękło, ale nie wiadomo czy cos z tego będzie, w każdym razie mnie samo pęknięcie cieszy bo do dobry znak
W 12 dc pęcherzyk miał 17 mm, wzięłam ovitrelle i gigant w 14 dc miał 30 mm.
Klinikę tez mam ok 80 km od domu także do wszystkiego dochodzą dojazdy. To cudownie, ze udało się wam za pierwszym razem tylko cię cieszyć
Wizytę masz teraz w piątek? Daj znać od razu
Ooo to rzeczywiście gigant ja miałam w środę 17mm dostałam jakiś na podrosniecie w czwartek na pęknięcie i do piątku byl ponad 20mm także u Ciebie konkretna sztuka 30 mm to musi być dobry znak! Kiedy miałaś iui?