Ojeju oby to był dobry znak czyli nie ma tragediiJa jeszcze dostałam tez 2 dni przed menopur zastrzyk w klinice
Marta3130 przegrzebałam historie dwa dni przed iui - czyli tak jak Ty miałam pęcherzyk 17mm drugi co zanikł miał 15 mm i w dniu iui był niewidoczny Także dokładnie tak jak Ty! To dobrze znak
reklama
Ojeju oby to był dobry znak czyli nie ma tragedii
Florestyna
Fanka BB :)
Tez na naturalnym cyklu bez wspomagaczy tylko ten menopur 2 dni przed, dzien przed na pęknięcie, później dwa dni po dupek ale bez wcześniejszej stymulacji także 17mm to bardzo dobry szczęśliwy wynikOjeju oby to był dobry znak czyli nie ma tragedii
Ojeju oby to był dobry znak czyli nie ma traged
to Wyniki mojego męża przed pierwszą iui. Zobaczymy jak bd terazJa jeszcze dostałam tez 2 dni przed menopur zastrzyk w klinice
Marta3130 przegrzebałam historie dwa dni przed iui - czyli tak jak Ty miałam pęcherzyk 17mm drugi co zanikł miał 15 mm i w dniu iui był niewidoczny Także dokładnie tak jak Ty! To dobrze znak
Florestyna
Jak wrócę do domu to dam znać jak to u nas byłoZobacz załącznik 1325513to Wyniki mojego męża przed pierwszą iui. Zobaczymy jak bd teraz
karolcia91
Ja już dzisiaj jestem po prenatalnych dziecioszek ma Ok 6 cm i wyglada na to, ze wszystko jest dobrzeWizyta z tydzień w środę sa szansę że już coś będzie ❤ a Ty który dzien po iui?
Florestyna
Ojej ale się cieszę!Ja już dzisiaj jestem po prenatalnych dziecioszek ma Ok 6 cm i wyglada na to, ze wszystko jest dobrze
To tymbardziej mam nadzieję że idziemy tym samym torem ❤
karolcia91
Trzymam kciuki! Dla mnie czekanie z wizyty na wizytę ciągnęło się w nieskończoność serduszko pojawiło się 2 tyg po terminie mięsiaczkiOjej ale się cieszę!
To tymbardziej mam nadzieję że idziemy tym samym torem ❤
Florestyna
Ja idę na badanie tydzień i 3 dni po terminie miesiaczki ale założyłam sobie aplikacje na telefon i wg niej serduszko zaczyna bić po 22-23 dniach jest wielkości ziarenka maku ja idę 26 dni po iui także może może już się uda byłoby pięknie ❤ dla mnie cala ciaza I każde badanie to stres zazdroszczę Ci ze u Was już po prenatalnych ale u mnie też zleci.. płeć już wiadoma?Trzymam kciuki! Dla mnie czekanie z wizyty na wizytę ciągnęło się w nieskończoność serduszko pojawiło się 2 tyg po terminie mięsiaczki
reklama
Sylwia 7 ♹ 🕖
U mnie na teście nadal biel... Jutro idę na betę będzie wszystko jasne odwlekam ten dzień ,ale od jutra zaczynamy z mężem urlop więc wolę jak będziemy razem już zobaczyć ten ostateczny wynik..