Ja dziś idę na podgląd i pewnie ustalimy kolejna iui. Pewnie jutro. Już chyba mamy opsesje na punkcie dziecka, bo mojemu mężowi śniło się że mieliśmy dziecko dziewczynkę o imieniu Zosia. A on nigdy nie mówi k swoich snach a tu takie nowościa może to jakieś znaki
reklama
Florestyna
Fanka BB :)
Beta 839,70 jupiiiii ❤❤ czyli jest dobrze!!!To super cieszę się bardzo ja jutro wielki dzień 12 dzień po więc myślę, że już wynik będzie miarodajny chociaż mam złe przeczucie..bo czasem też pobolewa mnie w dole brzucha tak jakby na okres więc....
Daj znać jak Twój wynik
Sylwia 7 ♹ 🕖
Jest jest jest super!!!! Teraz rośnijcie zdrowo mega się cieszęBeta 839,70 jupiiiii ❤❤ czyli jest dobrze!!!
karolcia91
Super!!! To teraz czekamy na serduszkoBeta 839,70 jupiiiii ❤❤ czyli jest dobrze!!!
karolcia91
Ps idziemy z wynikami bety niemal łeb w łebBeta 839,70 jupiiiii ❤❤ czyli jest dobrze!!!
Super Super Super!!!Beta 839,70 jupiiiii ❤❤ czyli jest dobrze!!!
Florestyna
Wizyta z tydzień w środę sa szansę że już coś będzie ❤ a Ty który dzien po iui?Super!!! To teraz czekamy na serduszko
weronika9196
Aktywna w BB
Ja w najbliższa środę a Ty tydzień po mnie dokładnieWizyta z tydzień w środę sa szansę że już coś będzie ❤ a Ty który dzien po iui?
Florestyna
Tak, tak ja juz czekam na Twoja wizytę jak na swoją czy już będzie serduszko co i jak dlatego swoją tez umówiłam dokładnie tydzień po TobieJa w najbliższa środę a Ty tydzień po mnie dokładnie
reklama